Hvordan var artiklen?

1593370cookie-tjekLad os håbe Over the Hedge 2 har retfærdighed for Gladys Sharp
Nyheder
2021/06

Lad os håbe Over the Hedge 2 har retfærdighed for Gladys Sharp

Over hækken er en film (og videospil), hvor en bande af levende vilddyr bryder ind i en forstads kvindes hus om natten for at stjæle hendes mad. Kvinden (billedet ovenfor i sin pyjamas) straffes af filmen for at forsvare hendes ejendom. Det er slemt.

Dyrene stjal ikke kun det, de havde brug for for at overleve, men stjal også bekvemmeligheder som videospil, fjernsyn og junkfood, som alligevel ville være giftigt for dem. Så sig ikke "det var bare for at overleve."

Dyrene er ikke det mindste forsigtige eller hensynsfulde over, hvordan de gik til at stjæle. De smadrede hegn, dumpede skraldespande overalt, forårsagede næsten en bilulykke, angreb pigespejdere, der solgte småkager, dræbte næsten Gladys, da de ved et uheld sprængte hendes bil og kørte næsten over to kvinder, mens de kørte en lastbil i 99 miles i timen ad vejen. . Nogen skulle stoppe dem.

Gladys Sharp KØBER en ulovlig fælde, ja, men jeg føler ikke, at dette er værre end alle de ting, dyrene gør i denne film. Den ulovlige fælde virkede om noget som et forsvarligt våben til selvforsvar-selvom det var ulovligt.

Gladys hyrede ikke udrydderen til at dræbe dyrene med det samme. Først jager hun dem bare væk med sin kost. Det er først flere gange, at dyrene forårsager kaos (inklusive angreb på BØRN, mens de foregiver at være rasende), at hun kalder ham.

Alle slagsmål mellem Gladys og dyrene sker enten i hendes hjem eller i hendes gård. De kommer til hende, ikke omvendt. Der er en grund til, at hun tilbringer hele kampen i sin pyjamas - de trænger ind på hendes privatliv i hendes hjem. Hun kæmper i selvforsvar. Selv efter at de ødelagde hendes hjem med en lastbil, og hun forsøger at dræbe dem med en ukrudtsmaskine, bliver hun tilbage i sin gård og råber til dem: "Bliv i skoven, hvor du hører til!"

Og alligevel, bare fordi dyrene er søde, forventes det at vi hepper på dem, da de får deres lykkelige afslutning, mens de fejrer, at kvinden, der forsvarede sin egen ejendom, blev anholdt for at have sat en ulovlig fælde.

Men efter de antimenneskelige menneskelige instruktører for denne film skal damen straffes for at forsvare sin egen ejendom.

Den mest stødende del af denne plotlinje er, når du kontrasterer dyrets første møde med Gladys med deres sidste møde. I det første møde finder Gladys dyrene grave gennem hendes skraldespand på terrassen, hun lige moppede. Hun jagter dem vredt væk, men RJ insisterer på at vende tilbage til hendes hus for at stjæle. Når Verne indvender, at det er for farligt, siger RJ “Slap af! Vi skræmte hende bare, og hun overreagerede! ” Dette indebærer, at Gladys ikke havde nogen grund til at blive forfærdet.

Men over filmens forløb, dyrene bomber hendes lastbil (som kunne have dræbt hende), satte kameraer i hendes soveværelse for at spionere efter hende, mens hun sover for at få hende til ikke at vågne og fange dem stjæle hendes mad, sprøjte hende (når hun løb væk! ) i sit eget hus, crash en lastbil ind i hendes hus (som igen kunne have dræbt hende), og zap hende derefter med sin fælde. De ser alle med store smil og 3D -briller, da hun bliver zappet af sin fælde. Af en eller anden grund skal vi juble for disse grimme væsner.

Lad os håbe, at hvis der nogensinde er en Over the Hedge 2, at Gladys frigives fra fængslet og RJ står over for retfærdighed.

Andre nyheder