Hvordan var artiklen?

1593270cookie-tjek5 af Gaming Records brudt i 2020
Nyheder
2021/06

5 af Gaming Records brudt i 2020

Det er sikkert at sige, at 2020 var et helvede af et år for verdens spillere - for ikke at nævne de utallige udviklere, forfattere, kunstnere og ingeniører, der arbejder bag kulisserne for at holde hjulene i branchen rullende og sikre, at bemærkelsesværdigt momentum, der driver os alle ind i 'næste generation' af spil, sænkes ikke, selv ikke et øjeblik.

Og selvfølgelig har deres hårde arbejde - og de utallige timer, vi investerede i at spille spil, se spil, købe spil og tale, skrive (selv i nogle tilfælde sang) om spil - bestemt betalt sig. 2020 var objektivt set virkelig et fremtrædende år for branchen - og et, der forhåbentlig lover at definere denne næste generation, der i øjeblikket bosætter sig lige ved hånden.

Til dette formål er her kun fem af de poster, som spillere og udviklere formåede at smadre i år 2020.

1. Amerikanske spillere brugte mere på hobbyen end nogensinde før

I betragtning af de måder, hvorpå det er steget i betydning de seneste år, føles det næsten underligt at henvise til spil som en hobby. For mange af os er dette tidsfordriv blevet en grundpiller i vores daglige liv - noget som vi investerer mere tid, opmærksomhed og penge i end andre, mere 'traditionelle' hobbyer.

Amerikanske spillere tilføjede yderligere bevis til dette, da de i 2020 gjorde det brugt mere på spil, DLC og konsoller end nogensinde før - investere mere end 55 milliarder dollars samlet.

Disse tal er virkelig imponerende, især for en branche, der forbliver relativt ny sammenlignet med andre områder inden for underholdningssektoren. Alligevel er det ikke alle ensrettet - uanset om spillere trækker abonnementsgebyrerne via streamingplatforme eller arbejder sig ind i berømmelseshallen for største spilleautomat jackpots i historien, det er klart, at denne branche flytter nogle alvorlige penge rundt.

2. PlayStation 5 fik officielt en af ​​de mest eftertragtede titler i spilverdenen ...

Hvem kunne glemme de banebrydende udgivelser af næste generations konsoller fra Sony og Microsoft - PlayStation 5 og Xbox Series X henholdsvis - og al den spænding (for ikke at nævne drama), de bragte med sig?

Mens mange af os vil have været tilbage med levende minder om at se Twitter-feeds for lagerfald og hænge rundt uden for GameStop i håb om en spontan konsolkørsel, ser det ud til, at mange af os faktisk fik varerne i tide til jul.

Når alt kommer til alt er titlen '' Hurtigst sælgende spilkonsol i historien '' ikke en, der overdrages let. Selv for en tech-gigant som Sony repræsenterer dette en massiv præstation - og kirsebæret oven på et spændende år for branchen.

3. ... Samt den tidligere lanceringsrekord også

I den første måned af lanceringen af ​​PlayStation 5 alene trak konsollen mere enhedsalg end nogen anden konsol, der blev oplevet i lanceringsmåneden. Ikke kun det, men det trak også det højeste dollarsalg - på trods af at det var prissat til det, der bredt blev anset for at være en meget konkurrencedygtig sats.

Dette viser bare, at selv på trods af de enorme kampe, Sony står over for for at imødekomme efterspørgslen - og den udbredte fornemmelse af, at tech-giganten ikke havde forberedt sig på deres egen lancering - producerede tech-giganten helt sikkert en enorm mængde enheder til mødes med det første skynderi.

4. League of Legends World Championship brød sine egne rekorder

eSports er et af de mest lukrative områder inden for spilbranchen - og et massivt træk for både seere og spirende spillere.

Sidste år demonstrerede det sin bemærkelsesværdige tilbøjelighed til at trække folkemængderne efter at have opnået en top på 45.95 millioner samtidige seere - med et gennemsnitligt antal på 23.04 millioner. Disse er uden tvivl utrolige tal - og et bevis på, at himlen er grænsen for denne genre.

5. Online streaming platform Twitch samlet mere visningstid end nogensinde før

Har du nogensinde taget et øjeblik til at overveje, hvor mange tusinder af år der er indeholdt inden for 1 milliard timer? For at give dig et tip er det mere end 114,000 år - kun 85,000 år genert af den tid, moderne mennesker har brugt på at vandre rundt på planeten.

Nu hvor du har dette antal i tankerne, skal du overveje, hvor lang 17 milliarder timer virkelig er - og derefter det faktum, at Twitch-seere i 2020 samlet brugte den tid på at se en lang række professionelle og afslappede spillere udsende deres in-game oplevelser lever på platformen.

For at sætte det i perspektiv går det på 2 millioner år - kondenseret til kun 365 dage og delt mellem streamingplatformens 140 millioner månedlige brugere.

Andre nyheder