Hvordan var artiklen?

1549980cookie-tjekWoW Classic: TBC - The Race to 70 (Caster)
Nyheder
2021/05

WoW Classic: TBC - The Race to 70 (Caster)

Så du har fundet dig selv i en gruppe, der er klar til at spam fangehuller i det tilfælde, hvor Dark Portal åbner, men der er et spørgsmål i dit sind - hvordan forbereder jeg mig på fangehullets slibning kun få dage foran mig? For WoW er det en instanshætte, hvilket betyder, at du kun kan indtaste fem forskellige forekomster på en time, og de fleste strømudjævningsgrupper vil søge at bruge dette tal som en slags benchmark. For at maksimere hastigheden på din XP-gevinst vil du sigte mod at fuldføre din forekomst nulstille det hvert 12. minut.

For at matche denne hastighed, skal det allerede være givet at have godt gear - fordi mindre nedetid og hurtigere klar trækhastighed bør være en prioritet. Sammen med dette:

  • God mad og drikke - Alterac Manna Biscuits er især god, da den regenererer både HP og MP. Derudover kan du købe niveau 60 vand fra Mudsprocket (syd for Dustwallow Marsh) eller fra Caverns of Time (øst for Tanaris).
  • Flask of Supreme Power - Varer i to timer og giver din stavekraft et betydeligt løft. De koster kun omkring 50 guld fra auktionshuset lige nu.
  • Brilliant Wizard Oil - Flere dps = hurtigere klar tid.
  • Major Mana Potions - Jo mindre nedetid du har, betyder naturligvis jo hurtigere du rydder. Hvis du spiller en magiker eller en healer, er disse afgørende.
  • Tunge runecloth Bandages - En given.

Andre nyheder