Hvordan var artiklen?

1498150cookie-tjekHvorfor skal du se: Shadows House
Nyheder
2021/05

Hvorfor skal du se: Shadows House

Fra denne sæson af anime har intet fanget min opmærksomhed ligesom skygger hus, og du behøver kun et kig på det for at se, hvorfor det er så interessant. Det er klart fra starten, at indstillingen er ganske usædvanlig, med medlemmerne af Shadows-familien afbildet helt i sort eksklusive deres tøj. Hovedpersonen, Emilico, er en levende dukke, der lever for at tjene sit tilsvarende medlem af Shadows-familien, Kate.

Info - SHADOWS HOUSE - Anime-streaming i engelsk sub, i HD og lovligt på Wakanim.tv

               Det bliver tydeligt, at Shadows House er langt større, end vi oprindeligt fik til at tro. Hvad der begynder med en fortælling om, at Emilico og Kate lærte hinanden at kende i et enkelt rum, udvides snart til en hel fløj og viser forholdet mellem andre levende dukker og deres Shadows-familiemedlemmer, og hvordan disse adskiller sig fra par til par.

               Den mest nysgerrige ting ved denne anime er måske, hvordan den bryder freudianske arketyper. De levende dukker skal fungere som et ansigt for medlemmerne af Shadows-familien og replikere deres handlinger fuldstændigt og vise deres følelser for andre at se. I en generel virkelighed har vi skygger, der adlyder os, men i dette show præsenterer det en verden, hvor skyggerne skal adlydes.

               Selvom der kun er frigivet fem episoder, har CloverWorks-studiet skabt en ramme om spænding og mysterium, og det er Emilico og Kates forhold, der tjener som kernen i seerens egen efterforskning gennem det ukendte og fældefyldte Shadows House. Endesekvensen, sunget af ReoNa, er også fantastisk fantastisk.

Andre nyheder