Hvordan var artiklen?

1550060cookie-tjekGuds tårn gør en spektakulær tilbagevenden.
Nyheder
2021/05

Guds tårn gør en spektakulær tilbagevenden.

Efter et års pause, SIU, Guds tårn forfatter, er vendt tilbage til arbejdet med Guds tårn. Allerede er de koreanske råvarer til de nye kapitler blevet frigivet, og fans venter spændt på, at den engelske oversættelse frigives i de kommende dage.

Guds tårn pause blev bragt på grund af sundhedsmæssige problemer med forfatteren, og hvad der engang blev anset for at være en kort pause, blev et år, da sværhedsgraden af ​​hans sundhedskrise blev gjort klart. Selvom han ikke har fået 100% bedring, håber fans, at han vælger at arbejde langsommere end normalt, så de smertefulde symptomer ikke vender tilbage.

Guds tårn er en koreansk Webtoon, der følger den femogtyvende Baams rejse (ja, det er hans navn) til toppen af ​​det titulære tårn. Seriens omfang er massivt, og SIU er ekspert i at skabe en gribende og ekspansiv verden med uddybede karakterer og engagerende plotpunkter.

Den planlagte dato for at vende tilbage til offentliggørelsen er den 30. maj.

Andre nyheder