Hvordan var artiklen?

1498080cookie-tjekTop 6 Old School RuneScape minispil værd at male
Nyheder
2021/05

Top 6 Old School RuneScape minispil værd at male

Old School RuneScape giver spillerne attraktive belønninger for at slibe forskellige færdigheder. I årenes løb har det frigivet adskillige minispil, så du kan få erfaring, mens du erhverver værdifulde genstande i processen. Desværre resulterer sliben ikke altid i en pris, der matcher din indsats. Det hjælper ikke, at der er masser af minispil at vælge imellem.

I denne sammenhæng kan det være svært at vide, hvor og hvordan du fokuserer din tid og energi. Du kan altid tjekke et spilhackingsforum som f.eks RuneScape Hacks Forum for snydekoder, der hjælper dig med bedre at navigere i minispilene. Når det er sagt, er følgende blandt de minispil, der er værd at arbejde for.

1. Pyramid plyndring

Sophanems Pyramid Plunder er hvad du skal se på, hvis du vil have en ny måde at træne tyveri på. Du får fem minutter til at gå gennem otte værelser, hvor hvert efterfølgende rum kræver et højere tyverifærdighedsniveau end det foregående. Værelserne indeholder bytte som statuetter, skarabæer, sæler og kamme. Du kan bytte bytte for mønter.

Ikke kun giver Pyramid Plunder dig omfattende tyverfaring, men den proces kommer med et betydeligt beløb. Og hvis du tilfældigvis løber ind i faraoens scepter, kan du få en fortjeneste på 3 millioner dollars.

2. Mage Training Arena

Mage Training ligger nord for Duel Arena og ligger i ørkenen. Du kan optjene værdifulde pizazz-point via de forskellige minispil, såsom fortryllende, alkymi, labyrinter og vende knogler til frugt. Arenaen giver dig en anden metode til magisk træning sammen med optjeningspoint.

Optjente point kan låse op for nogle eksklusive ting som Wads, Infinity Mage Set, Mages Book og Bones to Peaches Spell. Mage Training Arena giver nogle af de bedste våben og rustninger. Hvis du ikke ønsker rustning og våben, kan du sælge dem for så meget som 4 millioner dollars.

3. Barbarisk overfald

Baseret på Barbarian Outpost er Barbarian Assault et holdkampkampspil, der giver plads til så mange som fem spillere. Teammedlemmer skal arbejde sammen og udføre forskellige roller, når de kæmper gennem 10 bølger af bod. I den sidste bølge møder holdene mod Bødedronning.

Dette minispil giver dig mulighed for at spille ærepoint, der banker om, hvor godt dit hold vil klare det. Det giver dig mulighed for at købe topkampudstyr. Hovedpræmien her er Fighter Torso med den bedste styrke i bonus. Det kan kun matches med inkvisitorens Hauberk og Bandos brystplade.

4. Tiendefarm

Tithe Farm minispil er baseret i Hosidius. Her planter du frø for at dyrke en bred vifte af store frugter alt afhængigt af dit nuværende spillerniveau. Vand frøene regelmæssigt for at forhindre visning. Når de er klar til høst, skal du deponere produktet i sække og optjene point.

Du kan derefter bruge punkterne til at købe ikke-omsætteligt landbrugsudstyr. Det inkluderer frøæske, urtesæk, Gricoller's Can og Farmer's Outfit.

5. Barrer

Dette er måske det bedst kendte kampbaserede minispil i RuneScape. Det finder sted i det østlige Morytania. Du er nødt til at kæmpe med fem Barrows Brothers for at få adgang til tunnellerne, hvor du kan hente belønningskisten.

Barrows er en fremragende penge-maker. Det tilbyder en overflod af runer på højt niveau samt et skud på at få noget af Barrow's udstyr med så mange som 24 stykker at samle. Disse våben og rustningsstykker er blandt de bedste redskaber, du kan få til mid-level spillere. Endnu bedre, fuld sæt giver imponerende bonusser.

6. Skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse er en kæmper minispil hvor du skal samarbejde ødelægge portaler, mens du forsvarer Guthix Void Knight fra fjendtlige monstre. Bortset fra kampoplevelsen får du point for at vinde et spil. Optjente point afhænger af dit niveau.

Skadedyrsbekæmpelse er den eneste vej, der er tilgængelig for dig at få Void Knight ikke-omsættelige rustningsstykker. Void Knight-brikkerne giver forsvarsbonus til kampstatistik uden at reducere angrebsbonuser. Dette gør dem til den bedste mulighed for mange spillere på højt niveau.

Tid og energieffektivitet

Brug den mest effektive brug af din tid og energi ved at vælge disse RuneScape-minispil til det mest optimale belønningsafkast. Se på top Old School Runescape-chefer at kæmpe i 2021.

Andre nyheder