Hvordan var artiklen?

1549940cookie-tjekDen selvudråbte rivaliserende arketype.
Nyheder
2021/05

Den selvudråbte rivaliserende arketype.

Den selvudråbte rivaliserende arketype har været alt for kedelig i alt for længe. De er tegn, der mangler nogen reel dybde og ikke skaber nogen tilknytning til læseren. Fra den ynkelige og lave Bakugo fra Boku no Hero Academy, der ikke gør andet end at skrige og råbe, til Leopold Vermillion fra Sort kløver, der ikke opnår noget og ikke har karakterdybde.

Jeg troede, at den rivaliserende karakterarketype var et fuldstændigt spild, og det er med sådan glæde, at jeg endelig kan sige, at der er en selvudråbt rival, som jeg faktisk nyder. Jeg introducerer dig Sabnock Sabro.

Alt for ofte er rivaliserende karakterer lavet til gags eller er kilden til småkampe, så det er en lettelse at henvende sig til Sabnock Sabro i Mairimashita! Iruma-kun. Tidligt erklærer Sabnock, at Iruma er hans rival, men snarere end at tjene dommen for at være en skala, som hovedpersonen kan sammenlignes med, har Sabnock sin egen klart definerede karakterbue.

Fra at være en hensynsløs problematiker lærer Sabnock af hovedpersonen og praktiserer ydmyghed snarere end arrogance, forstår vigtigheden af ​​at være læst og vigtigheden af ​​strategi. Det er en lettelse at finde en rivaliserende karakter, hvor hele deres personlighed ikke er centreret omkring et enkelt udtryk: "hot headed". I en temmelig middelmådig anime gør det mig glad for at se sådanne skinnende perler af karakterdesign.

Respekter Sabro Sabnock (Velkommen til Demon School! Iruma-kun): respectthreads

Andre nyheder