Hvordan var artiklen?

1498140cookie-tjekFremtidens marked: Wow Classic TBC
Nyheder
2021/05

Fremtidens marked: Wow Classic TBC

Tiden løber ud. Det brændende korstog truer stadig tættere på, og markedet er i fuldstændig ødelæggelse, da folk skynder sig at samle det, de har brug for. Men for en spiller med lidt ekstra guld ved hånden, der håber at spille auktionshuset, hvor præcist vil du vinde overhånden?

               Nøglen til at lave en masse guld i denne ustabile periode er at købe ting, som spillerne har brug for meget for at udjævne deres erhverv. Disse inkluderer klude, læder og malme til smede, læderbearbejdning og skræddersyede erhverv. Materialer, der er nødvendige for at skræddersy erhverv, vil være særligt kaotiske, da næsten enhver krigshandler, troldmand og præst skal have skræddersyet niveau 375.

               Det er også umagen værd at se fremad og se, hvilke materialer der er nødvendige for at udjævne fra 300 til 375. F.eks. Vil Golden Sansam være nødvendig for at udvikle alkymi, og Dream Dust er nødvendigt for Enchanting, så det kan være umagen værd at oplagre nu og begynd at sælge, når TBC endelig frigives.

               Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at huske, at du har brug for mindst fem tusind guld, hvis du planlægger at få en episk flyvende montering lige uden for flagermusen sammen med tusinder mere for mere taskeplads og bedre gear. Det er også vigtigt at bemærke, at guldforøgelse fra GDKP'er sandsynligvis vil blive sænket. Sincep-lag er ikke villige til at bruge tusinder til snart irrelevant udstyr.

Andre nyheder