Hvordan var artiklen?

1550040cookie-tjekRiot afslører den meget længe ventede Dr. Mundo omarbejdning
Nyheder
2021/05

Riot afslører den meget længe ventede Dr. Mundo omarbejdning

Efter mere end et år i værkerne er evnerne og designet af Dr Mundo-omarbejdningen afsløret for spillet League of Legends. Riot har formået at skabe et forfriskende og nyt design, samtidig med at Dr Mundos kernepersonlighed og karaktertræk er intakte. Mens hans Q- og R-evner effektivt er de samme, er hans W, E og passive blevet rørt for at bringe Dr Mundo op til moderne standarder og i tråd med det mere mobilitet og CC-fokuserede spil, der er moderne League of Legends.

Nedenfor er hans nye dygtighedssæt:

Passiv - går hvor han behager

Dr. Mundo modstår den næste immobiliserende effekt, der rammer ham, i stedet for at miste det nuværende helbred og tabe en kemisk dåse i nærheden. Dr. Mundo kan samle det op ved at gå over det, genoprette en del af maksimal sundhed og reducere denne passivs nedkøling. Fjender, der bevæger sig over beholderen, ødelægger den.

Dr. Mundo har også øget sundhedsregenerering baseret på hans maksimale helbred.

Q - Inficeret knoglesav

Dr. Mundo kaster en inficeret knoglesav og uddeler magiske skader på den første fjendtlige hit baseret på deres nuværende helbred og bremser dem.

W - Heart Zapper

Dr. Mundo elektrokuterer sig selv i et par sekunder ved at udføre vedvarende magiske skader på nærliggende fjender og opbevare en del af skader, som han tager som grå sundhed. Ved afslutningen af ​​varigheden uddeler Dr. Mundo magiske skader på nærliggende fjender og helbreder hans grå helbred, hvis en fjende bliver ramt (helbredes reduceret, hvis kun håndlangere eller monstre bliver ramt). Dr. Mundo kan omarbejde Heart Zapper for at afslutte dens virkninger tidligt.

E - Blunt Force Trauma

Passiv - Dr. Mundo har bonusangrebskader, der stiger baseret på hans manglende helbred.

Aktiv  - Dr. Mundo smækker sin "medicinske" taske ind i en fjende og håndterer fysisk skade baseret på hans manglende helbred. Hvis fjenden dør, swattes de væk og håndterer denne evnes minimale skade på fjender, de passerer igennem.

R - Maksimal dosis

Dr. Mundo pumper sig med kemikalier og helbreder øjeblikkeligt en procent af hans manglende helbred. Han helbreder derefter en del af sit maksimale helbred over en lang varighed og vinder bonusbevægelseshastighed og angrebskader, mens han heler.

Du kan læse mere om den nye Dr. Mundo link..

Andre nyheder