Hvordan var artiklen?

1498270cookie-tjekSpillere er rasende over frigivelsen af ​​TBC prepatch
Nyheder
2021/05

Spillere er rasende over frigivelsen af ​​TBC prepatch

Hvis nogen bringer emnet Blizzards og deres blunders op, på dette tidspunkt, vil intet overraske mig. Den nylige TBC Prepatch-vedligeholdelse blev udvidet flere gange i løbet af dagen og blev forlænget mere end tolv timer end oprindeligt blev lovet, og lige siden opdateringen har spillet været noget mindre end optimeret. Blizzards handlinger med at rette op på disse fejl har været noget mindre end godt udført og har kun beskadiget spillerbasens motivation til at spille.

               Fra introduktionen af ​​tegnforstærkninger til betalt kosmetik og nu kontinuerlige afbrydelser i slagmarker er det let at se, hvorfor Wow Classic's spillere er blevet skeptiske og bekymrede over Blizzards rystende prioriteter.

               Tidligere i dag viste det sig, at æregevinster fra slagmarker var højere end beregnet. Deres løsning? Reducer æren ti gange, til et uhyggeligt lavt beløb. Fra cirka 3,500 ære for en sejr i Arathi Basin, helt ned på de kun 200, er det klart, at det nye nummer ikke er nær nøjagtigt. Hvad mere er, de beviser, der præsenteres vedrørende denne oppustede æresgevinst, kommer fra en privat server - temmelig underligt, at Blizzard var så gung ho til at bruge det som en grund til at trampe hele deres spillers glæde.

               Spillere er rasende over, at Blizzard ville drage fordel af ære så drastisk og nægte at tackle de kontinuerlige og uendelige afbrydelser i slagmarker. Hvad der allerede var en stenet, forsinket frigivelse af prepatchen, gør lidt for at indløse sig selv, og jeg sætter spørgsmålstegn ved Blizzards prioriteringer i, hvordan de styrer denne situation.

Andre nyheder