Hvordan var artiklen?

1498160cookie-tjekLeve et liv fuldt ud: Top 10 blogger om produktivitet og livsstil
Nyheder
2021/05

Leve et liv fuldt ud: Top 10 blogger om produktivitet og livsstil

I disse dage lever vi i en verden, hvor alle kan gøre hvad som helst og blive den, de vil. Der er en hel række forskellige muligheder for alle, og mennesker med handicap er ingen undtagelse.

Verden har set adskillige eksempler på mennesker med handicap, og forskellige sundhedsproblemer bliver vellykkede på alle områder af livet. Og du kan også gøre det! Hvis du ønsker det, kan du opnå akademisk succes, skriv til en essayservice, lav musik, kør en rentabel forretning eller gør hvad du ellers vil. Alt hvad du behøver er at sætte de rigtige mål og give din produktivitet et løft, og denne artikel er beregnet til at hjælpe dig med at lære at være produktiv i alt hvad du laver.

10 blogs om produktivitet og livsstil at læse

Hvis du leder efter nogle gode, inspirerende læsninger, her er vores topvalg, du kan bogmærke:

1. Kørestolsmor

Hvis du leder efter inspiration og produktivitetstips, er The Wheelchair Mommy en stor ressource til at finde det hele. Dette er en personlig blog af Priscilla Hedlin, en forfatter og en mor til tre drenge, der formår at blogge, være en god kone, håndtere hjemmearbejde og forældre til tre børn fra en kørestol.

Denne blog var beregnet til at inspirere og vise, at håndtering af alt, såvel som at være produktiv og vigtigst af alt glad, er mulig uanset omstændigheder.

2. Handicap tænkning

Selvom der er et antal udgivne artikler, er handicap tænkning ikke helt en blog, men det fortjener stadig at blive inkluderet på vores liste, fordi det er en af ​​de bedste ressourcer for både plejere og handicappede, som du kan finde på nettet !

Disability Thinking er et personligt websted oprettet og administreret af Andrew D. Pulrang med det formål at uddanne folk om handicapkultur og relaterede emner og give nyttige ressourcer til alle, der har brug for det.

Andrew selv har stået over for en sundhedskrise, som inspirerede ham til at oprette dette websted. I en nøddeskal er hjemmesiden en bro, der forbinder mennesker med handicap, plejepersonale såvel som alle interesserede i dette emne til de bedste ressourcer indsamlet fra hele internettet. I blogsektionen på hjemmesiden sender Andrew links til de bedste ugentlige læsninger, der dækker en række emner, herunder produktivitet, livsstil, nyheder og meget mere.

3. LifeHacker

"Gør alt bedre" - mottoet for denne ressource taler for sig selv. Hvis vi taler om livsstils- og produktivitetsblogs, er det umuligt at gå forbi LifeHacker. Dette populære websted ser ud til at have alt for enhver smag. Og hvis du tilfældigvis spekulerer på, hvad det har at gøre med ressourcer til handicappede, gæt hvad - LifeHacker er beregnet til alle, og det har endda en separat emnetråd til handicappede og relaterede spørgsmål.

4. Den Mægtige

En anden blog, der er værd at følge, er The Mighty. Bloggen blev designet til at blive den ultimative destination for mennesker med handicap, deres venner og familier, plejepersonale såvel som andre mennesker, hvor alle kan finde støtte, motivation eller dele en personlig historie.

The Mighty dækker en hel række emner fra sundhed, produktivitet og hverdag til arbejdstips, forældre og meget meget mere.

5. Ny mobilitet

“Life Beyond Wheels” - dette er mottoet for den næste ressource, vi gerne vil dele med dig i denne artikel. Ny mobilitet er en enestående webside oprettet specielt til aktive brugere af kørestole. Når du står over for problemer, mangler motivation eller gennemgår barske tider, er dette sted et sted at gå til hjælp og inspiration.

Nøglemobilitetens centrale mission er at hjælpe mennesker med handicap med at lære at deltage fuldt ud i deres liv.

6. Undgå ikke min evne

I modsætning til andre muligheder på denne liste er Don't Dis My Ability ikke et personligt websted eller en blog. Faktisk ejes det af et australsk regeringsagentur. Ressourcen indeholder snesevis af gode artikler skrevet af flere bidragydere. Her finder du nyttige produktivitetstip og andre råd om en række emner, lige fra at arbejde hjemmefra til at rejse i udlandet.

Hovedmålet med dette websted er at hjælpe mennesker med handicap til at leve efter deres bedste evne og anerkende reelle beskæftigelses- og livsmuligheder, der er tilgængelige derude.

7. Høre som mig

Høre som mig er sandsynligvis den bedste motiverende blog for folk, der stod over for høretab skabt til bedre levebrød. Du kan finde masser af gode artikler i mange kategorier på dette websted, herunder hjem og ophold, rejser, wellness og mange andre.

Her kan du finde masser af informativt indhold om, hvordan du forbliver produktiv i livet, læringen og arbejdet.

8. Meriah Nichols

Meriah Nichols kan blive en reel rollemodel for mange mennesker, hvad enten det er med eller uden handicap. Meriah er selv døv og opdrager også en datter med Downs syndrom, hvorfor emnerne relateret til livet for mennesker med særlige behov er kernen i hendes blog.

På Meriah Nichols blog finder du masser af ressourcer, tip, inspirerende historier og andre typer indhold med fokus på handicap, produktivitet, forældre, uafhængig leve med handicap, fortalervirksomhed og meget mere. Der er også et meget stærkt samfund af ensartede mennesker her, hvilket også er en god ting.

9. SmarterTime

SmarterTime er en yderst hjælpsom ressource om livs- og tidsstyring, der er skabt for at hjælpe alle mennesker med at blive deres mest produktive selv med lethed. Selvom i modsætning til de andre muligheder på denne liste, er SmarterTime ikke udelukkende beregnet til mennesker med handicap. Det dækker dette emne fra tid til anden og kan derfor helt sikkert komme til nytte.

For eksempel tilbyder en af ​​deres nyeste artikler om dette emne - At være produktiv med hensyn til handicap et interessant syn på at genoverveje selve produktivitetsbegrebet for at passe det ind i et liv med et handicap.

10. Bremse fri med Cory Lee

Vi må indrømme, at Curb Free With Cory Lee ikke rigtig er en produktivitetsblog, men det er alt for underholdende og inspirerende at læse, at vi ikke kunne holde det ude af denne liste. Dette er en rejseblog oprettet og drevet af Cory, der på trods af sin Spinal Muscular Atrophy-diagnose rejser over hele verden og deler sine historier med andre.

På denne blog finder du masser af spændende historier om forskellige destinationer samt praktiske tip, der hjælper dig med at gøre rejser mere tilgængelige end nogensinde.

Du vil bruge en professionel essay- og papirskrivningstjeneste, men usikker på, hvilken du skal vælge? Essays skrivningstjenester anmeldelser at finde dig selv den der passer dig.

Andre nyheder