Hvordan var artiklen?

1550160cookie-tjekDestiny Raid Rerelease og introduktion af Crossplay
Nyheder
2021/05

Destiny Raid Rerelease og introduktion af Crossplay

Destiny 2 fans glæder sig, da en af ​​deres oprindelige razziaer, Vault of Glass, frigives igen kl. 6 BST den 22. maj. Spillere efterlader endnu en gang at undre sig over, hvem der vinder sejren i løbet af verden først, samt hvilke forskelle denne nye iteration vil medføre, og hvis der vil blive introduceret nye udfordringer for veteraner i spillet.

Der er dog en fangst ved dette raid - Bungie har bekræftet, at det vil begrænse noget af det udstyr, der kan bruges til Vault of Glass verdens første løb. For eksempel vil Hunter Exotic "Star-Eater Scales" blive deaktiveret i de første 24 timer af raidet, der kommer live.

Derudover planlægger Bungie at være vært for en cross play beta, der begynder i næste uge for at teste for den kommende funktion, der gør det muligt for spillere fra en konsol at spille med andre fra en anden konsol, en funktion der har været stærkt efterspurgt siden spillets start.

Andre nyheder