Hvordan var artiklen?

1549960cookie-tjek4 Karrieremuligheder for spilentusiaster
Nyheder
2021/05

4 Karrieremuligheder for spilentusiaster

I dag ser videospilindustrien ud til at være en af ​​de mest succesrige, indbringende og støt voksende kommercielle virksomheder. Folk forventede sandsynligvis ikke, at det skulle sprænge så meget og så hurtigt. Du har måske hørt om folk, der nedtoner videospil på en eller anden måde. For dem var det let at tro, at videospil var en distraktion eller spild af tid. Men i disse dage kan selv ældre generationer muligvis ikke benægte, at det er legitimt at gå efter en karriere i videospilindustrien.  

Og da denne karrieremulighed bliver normaliseret, tager spilentusiaster nu spil mere alvorligt. Ideen om at tjene til livets ophold gennem noget, du nyder, er interessant for alle, ikke kun spillere. Hvis du tænker over det, har mange succesrige individer gjort deres hobbyer til lukrative karrierer. For eksempel er det muligt at blive en professionel kok, hvis du elsker at lave mad eller en fotograf, hvis du kan lide at tage billeder. Det gode ved at være interesseret i videospil er, at der er forskellige karrieremuligheder at vælge imellem. 

1. Professionel spiller 

Hvis du er nysgerrig efter hvordan man tjener penge på at spille videospil professionelt, at blive en eSports-spiller er sandsynligvis den mest populære måde. Mange spillere drømmer om at konkurrere i eSports, fordi det er kendt at have de største og mest populære konkurrencer om spil. At komme til at konkurrere i eSports betyder, at du er en af ​​de bedste spillere i dit valg af videospil. Bortset fra skryterettigheder, kan du også få chancen for at vinde millioner af dollars, som endda kan gå så store som $ 40 millioner dollars. 

Men at blive en professionel konkurrent vil tage meget hårdt arbejde. Du ville konkurrere med alle de erfarne og bedste spillere rundt om i verden. Så du bliver nødt til at sikre dig, at du er dygtig og i stand til at spille fremragende under pres. Det er også vigtigt, at du vælger et spil, der er inkluderet i forskellige eSports mesterskaber. Konkurrenter har normalt spillet i årevis og år, før de kom til mesterskabet.

2. Videospil Live Streamer 

Hvis du ikke er interesseret i at konkurrere, kan streaming være karrieren for dig. Live streaming er utroligt populært i disse dage, især med mange streaming platforme ledig. For at blive en live streamer skal du være kreativ og underholdende og nyde at interagere med dit tilhænger.

Udfordringen med at blive en videospil-streamer er at få et stort nok følger, så du kan kvalificere dig til sponsorater eller reklame. Streamere på en populær live-streaming-platform kan tjene USD $ 3,000-5,000 om måneden. Indtægten kombinerer forskellige kilder som annoncer, abonnementer, sponsorater, donationer, bits, merchandise og indkomst fra andre platforme.  

En populær streamer kunne tjene US $ 500,000 om måneden gennem live streaming. Med millioner af tilhængere ville dette ikke være umuligt at få. Det ville dog kræve meget hårdt arbejde, dedikation og tålmodighed at nå en sådan berømmelse.

3. Videospil Podcaster 

Hvis du er en videospilentusiast, har du sandsynligvis mange meninger om bestemte videospil eller branchen generelt. Hvis du tror, ​​du har grus og personlighed til at tale åbent om videospil, hvorfor så ikke prøve at blive et podcaster til videospil? 

Podcasts er bedst bedømt. Og at være sådan en ny platform er det stadig let at bryde ind i den. Men som starter tjener du sandsynligvis ikke meget bortset fra de donationer, du kan få fra dine tilhængere. Men efterhånden som din podcast bliver større, kan du få sponsorater gennem annoncer, tilknyttede programmer og merchandise.  

Den indkomst, du får fra podcasting, vil også afhænge af, hvor mange lyttere du også har. Flere lyttere vil også betyde flere chancer for sponsorater. I gennemsnit kunne en større podcast tjene omkring US $ 4,000 pr. Episode. Men husk, du bliver sandsynligvis nødt til at arbejde op for at gøre din podcast utrolig populær. Bare hold øje med prisen, da det i sidste ende ville være det værd.

4. Videospil Tester 

For enhver, der altid er begejstret for nye og kommende spil, ville det være en drøm, der bliver en drøm at blive en videospil-tester. Videospil testere har i det væsentlige brug for at spille hele spillet, mens de holder øje med fejl og fejl. Du bliver også nødt til at kontrollere, om spillet flyder korrekt, og fremskridtene er logiske. Derefter skal du kommunikere med videospiludviklerne for at tale om, hvordan testen gik, og hvilke fejl du fandt ud af. I gennemsnit kunne testere af videospil tjene 18,000 til 80,000 dollars om året. 

Konklusion 

For videospilentusiaster er det utroligt, hvor mange muligheder der er tilgængelige for dig til at gøre din spilhobby til en karriere. Men hvis du vil tage det videre, kan du komme ind i gaming design eller programmering ved at lære programmeringssprog til videospil eller få den nødvendige certificering. Videospilindustrien er enorm, og det er muligt at få succes gennem spil. Men du skal stadig have en god arbejdsmoral for at leve stabilt ud af det.   

Andre nyheder