Hvordan var artiklen?

1497430cookie-tjekWoW TBC: Classic er lige ved horisonten
Nyheder
2021/04

WoW TBC: Classic er lige ved horisonten

Med Det brændende korstog (TBC) beta, der går ind i sine afsluttende faser, den forventede frigivelse af TBC prepatch (og TBC sig selv) væver stadig tættere på. Sidste uge havde vi et åbent beta-testniveau steget til 70, og fra 13. til 15. april vil vi have de første 3 raid til rådighed, der kan testes. Disse razziaer inkluderer Gruuls Lair, Magtheridons Lair og Karazhan. Når disse razziaer alle er testet, er der intet mere, der skal testes til den første fase af TBC.

World of Warcraft: Classic and Burning Crusade Classic Characters and Realms - WoW Classic General Discussion - World of Warcraft Forums

               For dem, der kun har spillet på Classic, vil TBC introducere mange nye funktioner. Den mest bemærkelsesværdige af disse er en forhøjelse af niveauhætten fra 60 til 70, introduktionen af ​​flyvende monteringer, klasseafbalancering og en helt ny region, The Outland, at udforske. Raidstørrelser reduceres også fra 40 til 25 for de store razziaer og fra 20 til 10 for de mindre razziaer - så udfyldning af et fuldt raid burde være langt lettere end det er nu.

               Når prepatch frigives, kan du forvente at finde ændringer i talenttræet til din klasse samt en udvidelse i debuff slots. Fra nu af, ifølge en lækage, det forudsiges, at forprogrammet falder fra den 18. majth, selvom der er god grund til at tro, at det vil falde tidligere end det.

               Udgivelsen af ​​TBC Classic har skabt en masse kontrovers inden for WoW-samfundet på grund af indførelsen af ​​et boost pr. konto betalt boost til niveau 58. Den ene side argumenterer for, at dette skærer nivelleringsoplevelsen ud og ødelægger meget af progressionen i spillet samt skaber en uretfærdig fordel, mens andre hævder, at fordelen er minimal, og at nivelleringsoplevelsen allerede er blevet ødelagt gennem tilstedeværelsen af ​​troldmand boosting. Uanset hvilken side du befinder dig på, er boostet en sikkerhed, og hvordan det vil påvirke gameplay er endnu ikke set.

World of Warcraft: The Burning Crusade (Videospil 2007) - IMDb

Andre nyheder