Hvordan var artiklen?

1497750cookie-tjekHvorfor skal du læse Frieren ved begravelsen
Nyheder
2021/04

Hvorfor skal du læse Frieren ved begravelsen

Frieren ved begravelsen er en nysgerrig manga. Den har ikke en tydelig og gribende historie, som den følger - men den har bestemt en destination. Historien foregår år efter Dæmonkongens død, og som tiden går, dør de helte, der dræbte ham og reddede verden fra alder.

Først var det menneskerne, derefter den stærkt dværg, og nu er alt, der er tilbage, Frieren, nissen. Selvfølgelig er aldring ikke meget bekymret for Frieren - nisser lever trods alt hundredvis af år, men efterhånden som historien skrider frem, indser hun, at hun savner de mennesker, hun oplevede med for alle de år siden.

               Frieren ved begravelsen følger Frieren, mens hun går tilbage til de samme trin, som hun engang tog for alle de år siden, med nye ledsagere ved hendes side. Disse ledsagere er underholdende og nuancerede, og karakterinteraktioner er unikke og engagerende. Denne manga har ikke et alvorligt og presserende problem, men det lykkes at skabe en afslappet og nostalgisk tone. Mangaen vender mellem nutiden og fortidens verden, og forfatteren, Yamada Kanehito, er talentfuld i at skabe en overbevisende ramme i både fortid og nutid. Hovedpersonens drivende ambition er hendes erindring om fortiden og følelsen af, at hun ikke værdsatte den tid, hun tilbragte med sine gamle ledsagere.

               Abe Tsukasas kunst er bestemt en af ​​mangas stærke sider - jeg mener, se på dette farve stykke!

               Mens de mere alvorlige buer af dette igangværende manga kan efterlade meget at ønske, hver side indtil nu har været en fornøjelse at læse, og jeg glæder mig til at læse den ugentligt. Mangaens nuværende bue har demonstreret Yamada Kanehitos evne til at konstruere mangefacetterede sidefigurer og spændende filosofier, som de følger.

               Hvis du leder efter en mere stille og langsommere manga, men alligevel med sine spændende øjeblikke, Frieren ved begravelsen er den for dig.

Andre nyheder