Hvordan var artiklen?

1497420cookie-tjekHvorfor du skal spille risiko for regn
Nyheder
2021/04

Hvorfor du skal spille risiko for regn

Med den blomstrende succes af Risiko for regn 2, Jeg følte, at der ikke blev givet nok opmærksomhed til sin forgænger, Risiko for regn, som lagde rammerne for, at Risiko for regn 2 bygget på. I stedet for at rejse rundt i et 3D-fly, som du ville i dets efterfølger, Risiko for regn er en 2D sidescroller. På trods af denne tydelige ændring fungerer de to spil meget ens, og begge er værd at spille.

Til de nye til begrebet Risiko for regn, skal spilleren kort sagt overleve på en ukendt planet fuld af farlige monstre. Jo længere spillet varer, jo sværere bliver det, og sværhedsgraden stiger eksponentielt. Spilleren vælger en af ​​flere overlevende at spille og skal bruge deres færdigheder til at overleve i denne fjendtlige verden. Heldigvis har spilleren en stor velsignelse for at hjælpe dem med at overleve – genstande. De fleste genstande tilføjer passive effekter til din karakter, fra mindre ting, såsom at øge din angrebshastighed eller få dig til at bevæge dig hurtigere, til langt mere virkningsfulde effekter, såsom at få dine fjender til at eksplodere ved døden eller frysende tid, når du er i fare. Disse varer er dog meget specielle. Deres effekter stables alle sammen. Uendeligt. En mindre bevægelseshastighedsbuffer ændrer måske ikke spillet, men hundrede af dem? Du vil zoome hen over kortet på få sekunder.

Risiko for regn Skærmbilleder

I starten er du svag og sårbar i en verden af ​​monstre, og mens du kæmper med hver ny boss eller bølge af fjender, der gyder, bliver du langsomt og støt stærkere, indtil du til sidst, halvanden time inde, bliver en ødelæggelsesmaskine, der ødelægger alt i dine øjne. Spillet tester dig på dine gameplay-evner, din evne til at træffe beslutninger på et splitsekund og evnen til at planlægge fremad.

For at komme videre til næste trin skal du aktivere en teleportering og overleve i halvfems sekunder. Mens teleporteren er aktiv, gyder fjender med en meget højere hastighed sammen med en boss … eller to … eller et dusin. Aktivering af teleporteren tidligt vil betyde, at du vil møde lettere fjender, men hvis du gør det, kan det begrænse mængden af ​​guld, du kan tjene til at købe genstande, så det er vigtigt at prøve at finde et godt balancepunkt for det bedste tidspunkt at komme videre til næste niveau. Uanset hastighed stiger sværhedsgraden virkelig på tredje til fjerde etape, og det er normalt disse etaper, der afgør forskellen mellem en succes eller fiasko.

Køb Risk of Rain - Microsoft Store
Ja, disse vandmænd er bosser

Ud af alle de fantastiske stadier er det få, der kommer tæt på glansen af ​​den sidste fase og den endelige chef. Ligger på det samme skib, som du styrtede ned fra, skal du møde de sidste af de fremmede styrker og tage imod Providence, den endelige chef. Bortset fra sværhedsgraden og designet af denne scene, der gør den så fornøjelig, er det her, musikken når sit højdepunkt og tager en beroligende, kontoragtigt beat. Chris Christodoulous soundtrack er et af højdepunkterne i dette spil og hjælper virkelig med at få dig til at føle, at du er strandet på en fremmed planet. Alle lydene er mærkelige, nysgerrige og noget ufrugtbare i deres tilgang, og det er denne toneændring til sidste etape, der gør det endnu mere spændende.

               Hvis du leder efter en straffende og nådesløs slyngelagtig, skal du ikke lede længere. Risiko for regn vil underholde dig i timevis, og når du tænker på at lave 'en løbetur mere', vil du være der i yderligere to.

Andre nyheder