Hvordan var artiklen?

1497300cookie-tjekVernal Edge har en episk hovedperson
Nyheder
2021/04

Vernal Edge har en episk hovedperson

Vernal Edge er et stilfuldt actionspil med Metroidvania -elementer, hvor du flyver ud i himlen for at finde nye steder at udforske og monstre at slå op. Du jonglerer med fjender, udforsker mystiske øer på dit luftskib og kæmper mod hensynsløse chefer, alle med et kampsystem inspireret af dybe tekniske actionspil som Devil May Cry. Det var de ord, der blev brugt til at beskrive den lovende indie -titel, da det kom til Kickstarter sidste år. Det er bestemt en lovende titel og et af mine mest ventede spil, der endnu ikke skal udgives.

Vores helt, Vernal, har taget til himlen i Haricot, et kongerige, der en dag mystisk brød fra jorden og steg op til himlen for at hævne sig på sin længe tabte far. I sin søgning støder hun på Chervil, en mærkelig cyborg med hovedet på en strålende videnskabsmand, men uden hukommelse. Begge beslutter sig for at gå sammen og udforske himlen på jagt efter svar. Undervejs støder de sammen med monsteret og den nyopståede Aloe Kirke, afdækker skjulte sandheder om verden og støder på en mystisk og magtfuld kvinde ved navn Alstroemeria, som også leder efter Vernals far. Alt imens Chervil forsøger at holde Vernal ude af problemer overalt, hvor de går.

5391b985811ad97d16f7c22ddaffefc7 originalMens disse to er på deres eventyr, skifter tingene og bevæger sig på øerne. Uforklarlige katastrofer har fundet sted på øerne, monstre dukker op og skaber kaos, og nogle mystiske figurer har vist sig at rejse gennem hele kongeriget. Kampen om kontrol ser ud til at kæmpes fra mange sider, og der foregår meget mere, end det ser ud til.

  • Vernal
946309b65fed4c5da85498bdcb05a025 original.png?ixlib=rb 2.1

Sværdets kunst er vanskelig at mestre og tager mange års praksis, indtil du virkelig er en dygtig drabsmaskine.  Vernal ved faktisk ikke hvordan man bruger et sværd, hun rammer bare folk med det.

I en alder af 22 år er Vernal på jagt efter sin dødfarne far for at give en retfærdig straf. Hun har for nylig opdaget, at han er et sted i kongeriget Haricot, og kastede sig derop for at finde ham. Hun er ikke ligefrem en rig høst af visdom eller information, da hun ikke engang kan læse. Hvad hun mangler i den viden, hun mere end gør op med i rå følelsesmæssig energi. Hun giver alt til sit angreb og tolererer ikke, at nogen står i vejen for hende.

  • alstroemeria
e95cade847f37e9c8c0d9926199d190d original.png?ixlib=rb 2.1

På blomstersproget symboliserer Alstroemeria hengivenhed og venskab. Desværre beskriver ingen af ​​disse kvaliteter nøjagtigt alstroemeria hende selv.

Alder 19, Alstroemeria er en mystisk kvinde, der tilsyneladende dukker op igen og igen på sin egen søgen, og intet fartøj omkring, som hun ville rejse med. For ikke at blive rodet ud synes hun at have en stærk evne til at kanalisere magi uden en ringformet katalysator til at gøre det og har styrken på 10 mand. Hun ser ned på den svage og svage sind, hun støder på og behandler Vernal med, især grim foragt. Hun er kold, intelligent og at holde sig ude af vejen ville være den smarte ting at gøre.

  • kørvel
e0faaab00faf960699a351234070289a original.png?ixlib=rb 2.1

Magisk energi flyder konstant omkring os og inden i os som en strøm. Det er teoretisk muligt at registrere ens indre strøm og lave en skabelon, som jeres sjæl kan genskabes med, eller i det mindste Chervil's arbejdsteori.

Ukendt alder, Chervil er en mand i en maskine uden hukommelse om, hvem han oprindeligt var. Han er tilsyneladende strålende, hurtig at lære og sulten efter viden, men ret reserveret. Han parrer sig sammen med Vernal i søgen efter svar på, hvem han er, og hvorfor øerne rejste sig fra jorden. At være den eneste, der kan styre skibet (eller læse), er han en vigtig del af duoen.

********

Vernal er bare den slags helt, som vi her på den (nye) One Angry Gamer elsker at se i spil. En stærk uafhængig kvinde med handlekraft. Hun får næring af hendes rene raseri og vrede, som hun retter mod sine fjender, men især hendes dødsfarlige far. Jeg elsker, hvor vred Vernal ser ud, da hun dræber de monstre, der tør angribe hende. Der er ingen dum besked her om, hvordan det er forkert at slippe din vrede løs på fjender, der forsøger at dræbe dig. Hvis der er én ting, som alle her på den nye One Angry Gamer kan blive enige om, er det, at stærke kvindelige hovedpersoner, der er berettiget i deres vrede, er langt severe videospil -hovedpersoner end den stereotype fyr med en pistol, der slår nogen ihjel ved den mindste provokation . Mens tabere alt-højre-trolde (Billy og Spencer) måske klager over stærke kvinder, er den type retrograd videospilhelte, de foretrækker, ikke fremtidens spil.

Vernal Edge kommer ud i 2022!

Andre nyheder