Hvordan var artiklen?

1497540cookie-tjekTop 5 OSRS-bosser at kæmpe i 2021
Nyheder
2021/04

Top 5 OSRS-bosser at kæmpe i 2021

I slutningen af ​​en søgen eller under minispilene vil du støde på SROs bosser, der er sværere at dræbe. Disse kæmpes typisk med holdspillere. De fleste chefer findes i områder med flere veje. Spillere kæmper med bosser i jagten på værdifulde dråber og OSRS-guld. Vi besluttede at kigge på top Old School Runescape-chefer at kæmpe i 2021.

At dræbe disse topchefer vil ikke kun give dig seje belønninger, men også øge din XP. Du skal dog være kommet videre til et bestemt niveau i spillet for at finde disse chefer. Du kan enten tage dig tid til at udjævne eller købe OSRS-guld for at fremskynde processen.

Lad os finde ud af, hvilke chefer der er mest lukrative at dræbe! Men for virkelig at have en chance mod de hårdeste chefer, skal du have et hold, der arbejder godt sammen og er hurtig nok!

Top OSRS-chefer at kæmpe i 2021

1. Verzik Vitur

I blodteatret vil du støde på 6 bosser i træk, og når du dræber den sidste, Verzik Vitur, en level 1040 boss; du vil blive ført til hendes skattehvelv. Indenfor finder du 5 skattekister, en kiste til hver spiller. En gennemsnitlig plyndring på 9, 797,052 guld kan forventes at blive fundet efter at have dræbt den endelige chef i området uden held at dø.

2. Zulrah

For at bekæmpe Zulrah, den eneste eneste slangeboss, skal du have gennemført Regicide indtil det punkt at nå Port Tyras. Zulrah er en niveau 725-chef, og du skal tale med ypperstepræstinde Zul-Hacinga og tilbyde dig selv som offeret, før du møder denne boss.

Du kan kun forårsage skade på Zulrah ved hjælp af Ranged eller Magic angreb. Nærkampangreb fungerer ikke mod denne slangeboss. En anstændig spiller kan sigte mod 28 til 32 drab og akkumulerer derfor i gennemsnit 4.5 millioner guldmønter i timen. At dræbe Zulrah får dig i gennemsnit 115, 508.37 guldmønter.

3. Alkemisk hydra

Alchemical Hydra er ikke den almindelige type slayer monster, Hydra. Det er en chef, der findes i det lavere niveau af Karuulm Slayer Dungeon i Mount Karuulm. Du skal være på en hydra Slayer-opgave for at dræbe Alchemical Hydra. Da denne Hydra kun findes inde i vulkanen, har du brug for støvler, der beskytter dig mod varmen.

Du kan nå chefens hule ved at nærme dig nord forbi Tasakaal. Derefter skal du bevæge dig øst forbi hydraerne. Men du vil kræve slayer niveau 95 for at dræbe denne chef. Den gennemsnitlige indkomst pr. Time skønnes at være omkring 5.6 millioner guldmønter i timen, mens man kæmper med Alchemical Hydra.

På en slags opgave udgør den gennemsnitlige mængde guld, du kan erhverve for en enkelt drab, 187,187.02 guld.

4. Vorkath

Vorkath er en drakonisk monster-boss med et kampniveau på 732. Han identificeres som en blå drage og findes under Dragon Slayer II-søgen. Det bruger en række angreb og to specielle angreb mod dig. Rygter med rekyl er ineffektive over for denne dragen chef.

Da Vorkath er et udød monster, kan du også bruge Salve Amulet mod det. Du kan sigte mod 30 til 34 drab i timen og optjene et gennemsnit af guld til en værdi af 130,239.77 for hvert drab.

5. General Graador

Han er leder af Bandos 'styrker og det eneste levende medlem af Ourg i OSRS. Du kan finde ham i Bandos 'højborg, men har brug for et niveau på 70 og en hammer for at få adgang til det. Du bliver også bedt om at dræbe 40 af Bandos 'tilhængere for at nå denne chef.

Så hvad er belønningen ved at dræbe general Graador? Det afhænger enormt af, om du modtager unikke dråber eller ej. Med de unikke dråber er lægen gennemsnitligt omkring 160,000, men uden det vil den kun være omkring 24,000.

Konklusion

Disse er toppen Old School Runescape chefer at kæmpe i 2021 for de mest værdifulde belønninger i spillet. Men de fleste af disse chefer er ikke tilgængelige i de tidlige stadier af spillet. Du skal udvikle dig gennem quests og øge dine færdigheder for at få adgang til og dræbe disse chefer.

De fleste spillere bruger typisk bedste OSRS guldsider opført på Gamezod at købe guld og bruge det til at fremskynde deres fremskridt i spillet.

Andre nyheder