Hvordan var artiklen?

1497251cookie-tjekNintendos mesterværker: Donkey Kong Country
Nyheder
2021/04

Nintendos mesterværker: Donkey Kong Country

Donkey Kong Country trilogi udviklet af Rare til Super Nintendo er en af ​​de skinnende juveler fra gaming-æraens 2000-æra. Fra titlen Donkey Kong Country, sammen med Donkey Kong Country: Diddy's Kong Quest og (den mest glemmelige) Donkey Kong Country: Dixie Kong's Double Trouble, spillet opnåede det, som mange platformspillere, som Nintendo udviklede, ikke kunne - skabe et meningsfuldt spil, der begge tilskynder til dygtigt spil, mens de ikke er for straffe. Donkey Kong Country er almindeligt relateret til Super Mario serie, men forskellen er svimlende. Mens Super Mario spil ligner hinanden og fungerer det samme, det Donkey Kong Land serien fornyes konstant for at skabe nye oplevelser for spilleren.

               Donkey Kong Country: Diddy's Kong Quest betragtes ofte som magnum opus i serien blandt fans. Musikken komponeret af David Wise er en af ​​disse grunde. Wises musik komplimenterer indstillingerne af niveauerne og tvinger afspilleren til at fortsætte med at spille. Fra den uhyggelige og dystre melodi, der spiller under Web Woods-niveauet, eller den glade jig, der spiller på piratskibets temaniveauer, er det tydeligt, at lyddesignet er et af de stærke sider i spillene.

Nintendo Switch Online får Donkey Kong Country 2

               Og mens der lægges så meget fokus på lyddesignet, betyder det ikke, at der mangler noget andet. Platformssektioner af niveauer tester konstant spilleren på spilmekanik, og den stigende sværhedsgrad kurve lykkes at holde spilleren engageret. Nogle niveauer får spilleren til at sprænge fra tønde til tønde i en slags pseudo-labyrint, mens andre tester dine platformeevner under en række forskellige forhold og gimmicks, såsom spøgelsesagtige reb, der kan forsvinde, når du klatrer dem, eller under tordenvejr, hvor lynet slår periodisk ned fra himlen. Nogle niveauer har endda, at du spiller med en dyrefølger, der har sit eget sæt færdigheder, så spillet aldrig føles gentagende.

               Donkey Kong Country serien forbliver som en af ​​Nintendos mest fremtrædende titler på trods af dens frigivelse går tilbage i XNUMX år.

Andre nyheder