Hvordan var artiklen?

1497730cookie-tjekJeff Kaplan afgår fra Blizzard
Nyheder
2021/04

Jeff Kaplan afgår fra Blizzard

Jeff Kaplan har været lang medarbejder i Blizzard fra 2002 og arbejdet på bemærkelsesværdige spil som f.eks World of Warcraft, to af dens udvidelser (Det brændende korstog og Lich King's vrede) og Overwatch. Blizzard annoncerede sin afgang fra virksomheden den 20. april 2021 efter nitten år i virksomheden.

Jeff Kaplan er ansvarlig for designet af mange af de quests gennem de tidligere udvidelser af World of Warcraft, inklusive Westfall, Burning Steppes og Hinterlands samt den berygtede Green Hills of Stranglethorn-søgen, som får spilleren til at jage efter mere end et dusin forskellige sider gennem den massive Pvp-centrerede zone i Stranglethorn Vale. Han bidrog også til designet af mange razziaer og fangehuller.

Efter sin tid med at arbejde på World of Warcraft, Jeff Kaplan arbejdede som hoveddesigner i oprettelsen af ​​det smash hit-spil Overwatch, hvor han også ville fungere som hovedansigt mellem at kommunikere designhensigt til sin spillerbase, indtil han forlod kontoret.

Overwatch-spildirektør Jeff Kaplan forlader Blizzard Entertainment - Polygon

Hvor han ser på det næste, er nogens gæt, men mange fans spekulerer i, at han vil flytte til Dreamhaven-firmaet, hvor mange tidligere Blizzard-medarbejdere er flyttet til, inklusive medstifter af Blizzard Mike Morhaime. Mange tror, ​​at Dreamhaven vil tjene som en afvigelse fra virksomhedsenheden Activision og skabe spil under den samme designfilosofi, som Blizzard i 2004 fungerede under. Uanset hvad, hans afgangsformularer slutningen af ​​en langstrakt er inde i Blizzard.

”Det var virkelig en livs ære at have muligheden for at skabe verdener og helte for et så lidenskabeligt publikum. Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed til alle hos Blizzard, der støttede vores spil, vores spilhold og vores spillere. Men jeg vil gerne sige en særlig tak til de vidunderlige spiludviklere, der delte med mig i skabelsesrejsen. ”
- Jeff Kaplan

Andre nyheder