Hvordan var artiklen?

1497570cookie-tjekHvordan Real of the Mad God skifter teamwork til selviskhed
Nyheder
2021/04

Hvordan Real of the Mad God skifter teamwork til selviskhed

Efter frigivelsen rystede RotMG spilverdenen. Det var innovativt og frisk for tiden og blandede elementer af kugle-helvede, permadeath og MMO-elementer i en sammen med en skarp 8 × 8 kunststil. Spillet pralede vigtigheden af ​​teamwork og solo-færdigheder, fra at undvige kugler, pumpe DPS og koordinere mellem spillere for at fjerne hårde fjender. Men med tiden blev spillet mindre om teamwork og mere om grådighed. Dette kan tilskrives en række årsager.

Naturlig stigning i dygtighed

Først og fremmest vil ethvert nyt spil være et mysterium for sine spillere, dets information og teknikker et mysterium, og naturligvis vil spillerne over tid blive temmelig dumme på indholdet. Hvad er meningen med, at præst helbreder dig, hvis du kender mønstrene godt nok til aldrig at blive ramt? Mange af klassens evner mister deres effektivitet (undtagen et par nichescenarier), og fangehuller og bosser bliver mindre om at arbejde sammen og mere om din egen personlige DPS. Et af de bedste eksempler på dette er i Shatters-fangehullet - et af de sværeste fangehuller for sin tid. Først kæmpede spillerne for at dræbe de tre chefer, men det blev tydeligt, at mange af faser og angreb kan ignoreres ved at stå et bestemt sted og dermed ødelægge behovet for samarbejdsvilligt spil.

Talwar hårdt på arbejde med sin Shatters Guide: RotMG

Kjæledyr

Den vigtigste ting i dette spil er dit helbred. Hvis dit helbred når 0, dør din karakter, og du bliver nødt til at starte tilbage fra første række. Kæledyr fik værdien af ​​sundhed til at forsvinde betydeligt, hvilket skabte en løn for at vinde mekaniker og en langsigtet investering for spillere, hvor de kan forbedre styrken på deres kæledyr for at give sig selv gradvis mere sundhed og mana pr. Sekund. Introduktionen af ​​kæledyr gjorde mange af bosserne så lette, at hvad spillere engang kæmpede med kunne dræbes inden for få sekunder.

Plyndre

Mange spillere fra RotMG spiller af en grund og kun en grund - plyndring. Det er prisen i slutningen af ​​tunnelen, en sølvforing til hvert fangehul. Hvis du ikke fik en dråbe efter en chef, så var chefen spild af tid. Denne tankegang er, hvad der løb gennem mange spillers sind. Snart nok bekymrede spillerne sig ikke om at arbejde som et hold, de ville bare have, at byttet skulle vende tilbage til deres slibning.

For et spil, der blev udgivet i 2011, har spillet for længst sejlet efter sin gyldne tidsalder, og det der er tilbage er en bikube af egoisme og grådighed. MMORPG's MMO mangler. På trods af dette er RotMG stadig et spændende og behageligt spil, som du kan spille her.

Andre nyheder