Hvordan var artiklen?

1497330cookie-tjekSpændende nyheder for Jojo's Bizarre Adventure fans!
Nyheder
2021/04

Spændende nyheder for Jojo's Bizarre Adventure fans!

Den længe ventede Jojo's Bizarre eventyr begivenhed havde nogle gode nyheder for alle fans. Hvad der først syntes at være endnu en begivenhed uden en meddelelse om den længe ventede anime til den sjette del af serien overraskede alle seere i de sidste par minutter. Efter den store succes med Jojo's Bizarre Adventure: Golden Wind anime var frigivelsen af ​​efterfølgeren mere et spørgsmål om hvornår snarere end om. Meddelelsen kom 616 dage efter Jojo's Bizarre Adventure: Golden Wind indgået.

Den sjette del, kendt som Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean, er den første og eneste del med en kvindelig hovedperson (Jolyne Cujoh). Jolyne er indrammet for et mord, som hun ikke begik, og sendt til Green Dolphin Street Jail. Mens flugt er mulig, beslutter hun at blive i fængslet for at eliminere en dybere trussel, der gemmer sig i fængslet. Jolynes stand er Stone Free, som gør det muligt for hendes krop at splitte og bevæge sig som strenge, som hun bruger til at få overhånd i kampsekvenser.

Stenhavet har en stærk rollebesætning med gode interaktioner. Kampsekvenserne er nogle af de bedste, og stativdesign er deroppe som nogle af de mest unikke. Det forbedrer endda mange af manglerne ved Guldvind og fremhæver Hirohiko Arakis vækst som mangaka.

Jolyne Cujoh bliver stemmehåndteret af den talentfulde Ai Fairouz, der debuterede som hovedperson for Hvor tunge er håndvægte, du løfter? og få andre roller. Fra nu af er der ingen bekræftet udgivelsesdato.

JoJo's Bizarre Adventure- Stone Ocean Cover Art (jjbacoversso) - Profil | Pinterest

Andre nyheder