Hvordan var artiklen?

1497770cookie-tjekDiablo 4: Hype alene fungerer ikke denne gang
Nyheder
2021/04

Diablo 4: Hype alene fungerer ikke denne gang

Diablo-franchisen har været igennem wringer i de seneste år. Den meget hypede tredje post var helt okay, tidlige serverproblemer til side, men det stoppede mobilspil og det nu berygtede citat fra Wyatt Cheng ("har I ikke telefoner?") Afslørede en kløft mellem Blizzards planer for Diablo og hvad fans faktisk ønskede for den store ARPG.

Diablo 4 kunne så tjene som fangehullets crawler's indløsningsbue. På trods af at få sin første trailer tilbage i november 2019, er den stadig i en tidlig udvikling. Den ene smule konkrete oplysninger fans har om Udgivelsesdato for Diablo 4 er, at den ikke kommer ud i 2021 eller faktisk snart. Denne franchise gik engang 12 år uden spil.

Path of Exile

En hel del hype ligger bag Diablo's popularitet, men det fjerde spil vil have en opadgående kamp for at generere den samme slags brummer som sin forgænger. Ignorerer reaktion på Diablo Immortal, som stadig ikke er frigivet, er markedspladsen for plyndre-ups og fangehulscrawlere overfyldt. Borderlands, Torchlight, Grim Dawn og Path of Exile er alle meget populære ARPG'er.

Måske var værst af alt det faktum, at Diablo 3 var lavvandet som en pyt. I denne henseende har Path of Exile allerede Blizzard slået. Free-to-play-spillet har et komplekst færdighedstræ, der indeholder mere end 300 aktive og supportmuligheder. Det opdateres også løbende, selvom Eurogamer beskrev lancering af den seneste udvidelse - Ultimatum - som "katastrofal".

Under alle omstændigheder er Path of Exiles greb om Diablo's marked noget, som Blizzard skal bruge til at informere om udviklingen af ​​det fjerde spil. 

microtransactions

Diablo 4 vil næsten helt sikkert lykkes ved lanceringen, men spillet skal have udvidet afspilningsevne - og ikke kun for at holde fans morede. Mikrotransaktioner er Blizzards brød og smør. Dens mest populære titler, såsom Overwatch og Hearthstone, finansieres i det mindste delvist af små køb. Og som det fremgår af auktionshuset med rigtige penge i det tredje spil, var det også Diablo.

https://youtube.com/watch?v=MmkHAlhCvWg

Det er her, hype-toget kan afspore. Diablo-fans skæv ældre end Overwatch-spillerefor eksempel, og de kan være traditionelle for en fejl. Årsagen til, at Immortal floppede i det øjeblik, det blev nævnt, er, at det er et gratis spil, der finansieres af mikrotransaktioner. Blizzard behøver ikke engang at bekræfte sidstnævnte punkt. Det er den mest populære finansieringskilde til mobilapps.

Auktions hus

Auktionshuset var ikke populært blandt de fleste fans, og det blev til sidst fjernet fra Diablo 3 som en gestus af velvilje til spillerne. Der var dog en betydelig del af spillerne, der ignorerede spillet for at handle på auktionshuset. Begge disse resultater kunne forme Diablo 4 på helt forskellige måder, men det er svært at se franchisen undgå kryb af 'freemium'-modellen. 

Sammenfattende kan Blizzards elskede fangehulscrawler ikke stole udelukkende på Diablo-navnet for at generobre ARPG-markedet. 

Andre nyheder