Hvordan var artiklen?

1497530cookie-tjekKapitel 192 i Dr Stone har chokeret læsere
Nyheder
2021/04

Kapitel 192 i Dr Stone har chokeret læsere

Dr Stone er skrevet af Riichiro Inagaki og illustreret af Boichi og har været en af ​​de stærkeste tilføjelser til Shounen Jump inden for de sidste par år og har været stadigt tæt på toppen af ​​afstemningerne med sin videnskabelige indstilling til shounen-genren. Historien foregår i en post-apokalyptisk jord 3,700 år efter, at verden blev forvandlet til sten, og følger Senku, da han frigør sig fra stenen og bestræber sig på at befri verden. Mangaen fremhæver den omhyggelige videnskabelige rejse, som Senku tager for at skabe en formel, der kan befri andre fra stenen og opdage, hvad der forårsagede denne forstening. (Spoilere foran)

Gennem disse 192 kapitler havde Senku og hans venner gjort betydelige fremskridt fra at opdage formlen til at befri folk fra sten til at finde Medusa, enheden, der blev brugt til at gøre folk til sten, og til sidst oprindelsen af ​​"petri-beam" i Sydamerika.

2 billede

Sydamerikas bue har været en af ​​de mest spændende gennem hele historien, og hvad der startede som en krig i Amerika mellem Senkus besætning og en anden gruppe mennesker kulminerede i en jagter gennem den sydamerikanske jungle. De sidste par kapitler har dog efterladt fans i chok. Fan har læst gennem cliffhanger efter cliffhanger, fra formodede karakterdødsfald, planer inden for planer, og endelig er verden endnu en gang forstenet. Afslutningen på denne bue var ulig den, der gik forud for den, og skaber en massiv retningsændring for serien.

4 billede

For fans, der investerede i serien, har den seneste udvikling efterladt os at gætte, hvad der kunne ske næste. Mangaen kan tage mange retninger, og fans håber, at Inagaki og Boichi holder os underholdt. Hvis du har tænkt på at læse Dr. Stone, er det nu et perfekt tidspunkt at begynde at læse.

Andre nyheder