Hvordan var artiklen?

1497790cookie-tjekEn ny Super Mario Bros. verdensrekord.
Nyheder
2021/04

En ny Super Mario Bros. verdensrekord.

Endnu en gang, den allerede hyperoptimerede Super Mario Bros speedrun er blevet skubbet endnu lavere, fra den allerede fantastiske 4: 55.230 ned til en endnu strammere 4: 54.948 af Nitfski, i det, der sandsynligvis vil være den sidste anden barriere, der nogensinde er brudt.

At oplyse Super Mario Bros da et af de mest optimerede spil til speedrunning ikke ville være langt væk fra mærket, og som helhed er der meget få steder, hvor der kan spares yderligere tid. For et spil, der i bund og grund kan forenkles til at holde den højre knap og trykke på mellemrum på de korrekte tidspunkter, er selv de mindste tidsbesparelser en stor ting.

Nitfskis nye verdensrekord kører gør brug af flere fejl, der engang blev anset for at være menneskeligt umulige og kun TAS, som involverer en "flagstangsfejl", hvor spilleren kan lande i en præcis position i slutningen af ​​flagstangen for at springe animationen over flag falder og gemmer en brøkdel af et sekund eller et trick til at klemme ind i en blok.

Mens tidsbesparelser er mindre og ikke virker for imponerende, er hver eneste brøkdel af et sekund en massiv aftale for speedrunners i spillet, og hvis løbet løber endnu lavere, vil spørgsmålet om, om der nogensinde vil være en ny rekord, vende endnu mere debatteret.

Andre nyheder