Hvordan var artiklen?

1497010cookie-tjekShort Play - Hvordan fungerer Cryptocurrency Shorting?
Nyheder
2021/03

Short Play - Hvordan fungerer Cryptocurrency Shorting?

Crypto-investorer skal stole på flere strategier for at fortsætte med at generere overskud, når markedet gennemgår en baisse sæson, og priserne falder kontinuerligt.

I denne forstand ville en rentabel handelsstrategi kortslutte markedet. Denne type strategi kan hjælpe en kryptotrader til at tjene penge på kursfald, styre risikoen forbundet med hvert træk og afdække hans / hendes portefølje.

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan kryptokurrency-shorting fungerer, og hvordan man kan tjene penge på denne strategi.

Hvordan man spiller kort på finansielle markeder - forstå konceptet

Før du løber til køb bitcoin med kreditkort for at starte kortslutning af kryptokurver skal du sørge for at forstå konceptet. Short selling, en short play eller "shorting" kommer fra det traditionelle aktiemarkedsjargong. Her er forklaringen:

  1. En investor (A) er bearish på en (X) aktie, som han mener snart vil falde i værdi
  2. Derefter stiller investor (A) den nødvendige sikkerhed for at låne et specifikt beløb af denne specifikke (X) aktie og sælger den straks på markedet
  3. Derfor blev en kort position åbnet, og investor (A) må vente lidt nu.
  4. Hvis markedet går lavere, vil investor (A) købe tilbage det samme beløb (X) aktie, der blev lånt, og betale långiveren tilbage med renter.
  5. Derfor er overskuddet genereret af investoren (A) forskellen mellem den pris, han oprindeligt solgte (X) aktie og den pris, han genkøbte den.

Kortslutning i kryptovaluta er ikke anderledes. Hvis en investor (A) beslutter at sælge en bestemt digital aktiverposition til $ 20,000 for blot at genoprette den senere til $ 15,000, betyder det, at han kortslutter på kryptokurrencymarkedet.

Bemærk, at investor (A) under hele processen ikke havde det aktiv, han ønskede at sælge for at blive til fortjeneste, da han var ”kort” af det. Almindeligt involverer short selling en slags lånte aktiver, selvom ikke alle sager er ens.

Er Cryptocurrency Shorting risikabelt?

Utvivlsomt, ja - men kun hvis du ikke ved, hvad du laver. Faktisk led mange kryptohandlere store tab gennem årene, mens de var korte med kryptokurver. For mere om risikoen ved kortslutning skal du se, hvad der skete med GameStop og hvordan det blev til Wall Street-virksomheder mister $ 13 mia. Dollar.

I en lignende linje tror nogle eksperter det BTC kan være den næste GameStop fordi det kunne afvikle flere korte positioner, da det bliver større og større.

For det første skal handlende bestemme, hvad deres potentielle tab kan være, hvis tingene ikke gik som forventet.

I dag vil mange platforme afvikle en position, før en investor når frem til en negativ saldo, hvilket er et positivt træk. Dog skal handlende være opmærksomme på og holde sig ajour med alle standardrisikostyringstaktikker, f.eks. Ved hjælp af stop-loss.

Sådan oprettes en kort position med kryptovaluta

I dag er der masser af platforme på markedet. Lad os kontrollere de bedste muligheder.

Kortslutning på Cryptocurrency Exchange

En af de mest almindelige manerer til at spille kort på kryptokurrency er gennem krypto-udvekslingsplatforme. I øjeblikket tilbyder flere børser funktionaliteter, der tillader kryptohandlere at udføre kortslutning, herunder Bitfinex, Kraken og BitMEX.

Nogle børser tilbyder endda mulighed for gearede shorts, hvilket betyder at lægge flere penge på en kort end det beløb, du har deponeret på platformen.

Lad os for eksempel sige, at investor (A) har $ 1000 i Bitcoin deponeret på en børs. Plus, han har et godt gearingsforhold, der tillader ham at udnytte et kort spil på selv tre gange det oprindelige beløb, som i dette tilfælde f.eks. Kan være endda $ 3,000.

Ikke desto mindre er denne type tilgang risikabel, da investoren udfører med penge, han ikke ejer. Derfor, hvis markedet bevæger sig uventet, vil gearede shorts bogstaveligt talt udnytte investorens tab.

Kontrakt for forskel (CFD)

En kontrakt for forskel (CFD) er en aftale, hvor to parter (køber og sælger) er enige om at betale prisforskellen, når værdien af ​​en kryptokurrency stiger eller falder.

Denne metode til kortslutning er anderledes, da investorer ikke har brug for at låne en mængde krypto, sælge den og derefter købe den tilbage til en lavere pris. Derfor behøver de ikke selv at købe det underliggende aktiv, hvilket sparer penge og tid i processen.

I dag giver flere online platforme brugerne mulighed for at udføre CFD-handel, herunder EToro og Supply500. Vær opmærksom på, at denne type strategi kun er egnet til erfarne forhandlere, så hvis det ikke er din sag, skal du være forsigtig.

Afsluttende tanker

Markeder for kryptovaluta er ekstremt volatile, så short-selling kryptoaktiver kan være en god måde at tjene penge på, når cryptocurrency priser nedgang.

Faktisk er kortslutning et ressourcestærkt værktøj, der kan åbne en gateway for interessante ROI'er gennem baisse markeder - men kun hvis strategien er gennemført korrekt.

Derfor, hvis du vil kort sælge en kryptovaluta, skal du tage dig tid til at studere markedet og stole på matematikbaseret grafik og tendenser for at afgøre, om et kort spil overhovedet er levedygtigt.

Andre nyheder