Hvordan var artiklen?

1496130cookie-tjekStalker 2 Bekræftet som en eksklusiv Xbox Series X / S-konsol
Nyheder
2021/01

Stalker 2 Bekræftet som en eksklusiv Xbox Series X / S-konsol

Stalker 2's udviklere udgav for nylig en brandzone, der spankerede en ny trailer i motoren for at øge hype til det kommende spil. Traileren viser et kort stykke optagelser og repræsenterer ikke, hvordan det endelige produkt vil se ud, men hvordan det stræber efter at se ud. I modsætning til filmtrailere oprettet i dedikerede programmer er traileren lavet i motor, hvilket betyder at lægmænd kan motoren producere dette niveau af troskab. Det er dog usandsynligt, at den endelige opbygning vil være lige så opmærksom.

Heldigvis vil spillet ikke lide de samme problemer, som andre titler har ved at forsøge at være på tværs af generationer. Som afsløret i en nylig Twitter-samtale, vil spillet udelukkende være næste generation og være en eksklusiv Xbox-konsol.

Et trin fremad: Hej, er der nogen planer for PS5, eller frigives spillet kun på PC og XSX?

Tsukorovich: Hej pc og kun Xbox Series X / S

Bekymring er opstået, at givet udvikling først genoptages i 2018 efter at være stoppet i 2012, vil spillet ikke opfylde et frigivelsesvindue fra 2021. Brændstof for disse bekymringer er, at vi lige nu kun har en trailer i motoren, og der er ikke vist noget gameplay. En forsinkelse kan være uundgåelig for spillet, men spillet starter sandsynligvis næste vinter, hvis det ikke sker.

Andre nyheder