Hvordan var artiklen?

1496205cookie-tjekSådan klatrer du højere i Tekken online placeringer 2021
Nyheder
2021/01

Sådan klatrer du højere i Tekken online placeringer 2021

Lad os foregive det Tekken 7 er det eneste kampspil i verden. Alle spiller dette kampspil, og dets indflydelse er så vigtig for spillernes omdømme, da enkeltpersoner afhænger af fremskridtet.

Nu tager vi ikke højde for, at for populære streamers, succes i Tekken Online, udtrykt i høj rang, er forbundet med deres indtjening, derfor deres levestandard, og du vil have succes for enhver pris og for at opnå et virkelig højt niveau i dette spil.

For det første hvad er online rækker? Rang er de niveauer, du når ved at vinde (eller tabe) online-dueller. Jo højere din rang, jo mere er din såkaldte prestige blandt andre spillere.

Lidt om rækker:

Begynderniveau

Fra 1. kyu til 3. dan

Næsten Pro-niveau

Indlede, mentor, ekspert, stormester - Lys Blå rækker.

Hvis du har nået den allerførste grønne Brawler rang, du er allerede på 5.5% listen over de bedste spillere i Tekken 7. For eksempel, hvis vi tager et par tilfældige mennesker, der har Tekken 7 og spil det, og du har Brawler rang, vil du sandsynligvis være den bedste af dem.

Andre grønne rækker:

 • Marauder - 4%
 • Fighter - 2.5%
 • Vanguard - 1.7%

Professionel spiller

Gule rækker (1 ud af ca. 30 personer). Som om du er 1 ud af 30 tilfældige Tekken-spillere. Så du er allerede en fremragende Tekken-afspiller.

 • Kriger - 1.1%
 • Vindikator - 0.7%
 • Juggernaut - 0.5%
 • Usurper - 0.3%

Orange rækker

 • Vanqusher - 0.3%.
 • Destroyer - 0.2%
 • Frelser - 0.1%
 • Overlord 0.05%

Røde rangerer

 • Genbu - 0.05%
 • Byakko - 0.025%
 • Seiryu - 0.020%
 • Suzaku - 0.010%

og Lineal og højere rækker er de sjældneste blandt alle.

Når du ser, hvordan professionelle streamere, der ofte bruger al deres tid på at øve i spillet, opnår orange eller rød rang, og du synes, at din grønne er værdiløs, spilder du dig selv. Hvis du for nylig har installeret Tekken og lige nu har besluttet at forstå dette spil, fortvivl ikke. Du kan godt nå højder, men overvej om du skal bruge hundreder af timer på at øve og træne. Hvis du er interesseret i at lege med dine venner om aftenen, har du ingen grund til at bruge så meget tid på det. Et spil er bare et spil.

For at forbedre din rang - skal du øge antallet af sejre. Selvfølgelig afhænger det nogle gange af held. Men i langt de fleste tilfælde afhænger det af din dygtighed.

Hvad kan du gøre for at forbedre din Tekken 7-rang?

Først og fremmest skal du træne dine bevægelser. Det er svært, og du skal overvåge spillet og forudse fjendens handlinger nøje. Ikke desto mindre, når du finder ud af, hvornår du skal lave en back -dash, bliver du flere gange stærkere end de fleste spillere i Tekken 7.

Først skal du vænne dig til at bevæge dig rundt i din Træningstilstand. Det er meget vigtigt, at du kan gøre en tilbage bindestreg eller squat uden nogen forsinkelse. En anden forsinkelse, og din modstander hugger dig.

Tag din tid! Din opgave er at bevæge sig eller hæve til tiden - i det øjeblik fjenden begynder at ramme.

Når du er sikker på din træning, skal du prøve at spille online. Men din opgave er ikke at slå fjenden, men at blokere angreb og bevæge sig i tide. Du har stadig tid til at kæmpe.

Som regel skal du tage et skridt mod højre mod slag fra venstre side og omvendt. I modsætning til bagstreg hjælper det højre sidetrin dig med at undvige en række slag frem for et enkelt stik.

Det er også vigtigt at forstå, hvordan man kommer op fra jorden efter et ubesvaret hit tilstrækkeligt. Når de var på jorden, trykker de fleste af spillerne dumt på alle knapperne i træk, men dette er forkert. Karakteren kan stå op på forskellige måder: med en tur, et slag mod hovedet, rul til venstre, højre, fremad, bagud eller salto. Hver mulighed har sit formål.

Om tegn og kombinationer

Teori

Lad os sige, at din ven altid spiller som Bryan, og du finder ham kedelig. Derfor spiller du som den sindssyge Yoshimitsu. Efter 985 nederlag begynder du at tro, at det ikke er din evne. Det er bare, at hans ven har en stærkere karakter, så det er lettere for ham at vinde.

In Tekken 7, som i ethvert andet kampspil, er der skydelister - lister over tegn, fra den stærkeste til den svageste. Sådanne skydeplaner er lavet af berømte spillere, turneringsarrangører og samfundet af spilfans.

Men det skal du forstå Tekken 7 har ikke de mest magtfulde tegn. Der er dem, for hvem det er lettere og mere rentabelt at spille for eksempel for Jack-7. Denne karakter har et stort sæt slag og kombinationer, der er nemme at lave. Derfor bliver han taget til hver større turnering.

Enhver karakter bliver til en drabsmaskine i de rigtige hænder - selv de sværeste kan lide Yoshimitsu, Master Raven eller djævel Jin.

Problemet er, at de er sværere at spille: du har brug for at kende specielle taktikker og teknikker, bruge mange timer på at øve kombinationer. Men med ægte udholdenhed kan alle lære dem. Så hvis du kan lide et tegn, skal du lære at spille det ved at fortsætte med at spille.

Vi vil minde dig om, at hverken dit liv eller din selvtillid skal afhænge af virtuelle spil. Tekken 7 rækker er designet til dem, der ønsker at afsætte en betydelig del af deres liv til dette spil. Og hvis du er klar til at bruge betydelig tid og energi på at forbedre dit spil - øv dig og lær din karakter at kende fra alle sider. Opdag venligst dens ulemper og styrker!

Spil smart, så vinder du!

På nuværende tidspunkt er det svært at finde en god forfatter til artikler som denne, tjek vores partnerwebsteder https://collegeessaywriter.net og https://researchpaperhelper.org.

Andre nyheder