Hvordan var artiklen?

1496180cookie-tjekEn hurtig guide til OSRS Fremennik-forsøg
Nyheder
2021/01

En hurtig guide til OSRS Fremennik-forsøg

Alle de væsentlige ting, du har brug for at vide for at gennemføre søgen

En overflod af nyttige ting venter som belønning for dem, der modige Old School Runescape Fremennik-forsøg. Efter at have afsluttet denne søgen bliver nye placeringer og udstyr tilgængelige. Det giver dig også mulighed for at gennemføre en håndfuld andre quests. Det nævner ikke engang al den erfaring, du får med flere færdigheder. Budgetter dit OSRS-guld til denne søgen.

Kravene

Færdigheder:

 • 25 Fletching
 • 40 Træsnit
 • 40 Håndværk
 • Som et alternativ til ovenstående er nok kampniveauer til at besejre Lanzig flere gange for en lyre
 • Nok kampniveauer til at besejre niveau 69 NPC
 • Ubevæbnede kampfærdigheder (ingen besværgelser, våben eller rustning)
 • 48 Agility

Elementer:

 • 5,252 OSRS guldmønter
 • 1 øl (du kan få en under søgen)
 • 1 Raw Shark, Raw Manta Ray eller Raw Sea Turtle (medbring så mange som de lyr, du planlægger at lave / oplade)
 • Fyrtøjet
 • Til fremstilling af lyren: 
  • Træsnitøkse (velsignet økse fungerer ikke)
  • Kniv
  • Kartoffel
  • Onion
  • Kål
 • Rustning og et våben, der ikke er ranget
 • Bønnedrikke
 • Udholdenhedsdrikke
 • Mad
 • Super Combat Potion eller Super Set
 • 7 Ring af rekyl

Teleporte:

 • Camelot Teleport
 • Rellekka Teleport eller Teleport to House (hvis huset er i Rellekka)

Trinene:

Tal til Høvdingen Brundt, beliggende nord for indgangen til Rellekka. Du bliver nødt til at optjene stemmet fra 7 rådsmedlemmer for at blive betragtet som en del af klanen.

De 7 du skal imponere er:

 • Åbenbaringen Manni
 • Olaf barden
 • Sigli jægeren
 • Købmand Sigmund
 • Swensen Navigator
 • Thorvald krigeren
 • Peer seeren

Du kan gøre dem i en hvilken som helst rækkefølge, men vi anbefaler, at du gør Peer's sidste.

Åbenbaringen Manni

Du kan finde Manni, som foreslået af hans titel, svælge i langhallen lige ved siden af ​​høvdingen. Imponér ham ved at slå ham i en drikkeudfordring. Start udfordringen ved at tage fat øl og en tankard af baren indeni. Da du ikke kan slå ham retfærdigt (du mister uanset hvad), bliver du nødt til at narre ham til at blive imponeret.

Gå tilbage til Seers landsby og køb en lav alkoholkag fra en gift sælger. Køb også en øl, hvis du ikke greb tanken under din første udfordring. Giv øl eller tankard til rådsmanden i slutningen af ​​broen til Rellekka. Han giver dig en kirsebærbombe. Tænd og plant det på ydersiden af ​​bygningen i et rør på østsiden af ​​det.

Tilbage inde i baren, tag et andet ølkag, og brug lavalkoholkeglet på det inde i din beholdning. Kirsebærbomben eksploderer, distraherer Manni og lader dig skifte keg. Tal med ham igen, når du har gjort det. Drik keglen med lav alkohol, og han giver dig sin stemme bagefter.

Olaf barden

Du kan finde ham lige uden for baren, i nærheden af ​​hvor du plantede kirsebærbomben. Han beder dig om at optræde på langhallen, men du har brug for en lyre. Du kan få en på to måder.

crafting

Du er nødt til at tage en kartoffel, kål og løg fra grøntsagsplasteret i byen. Gå derefter mod øst fra portene, hvor svingende træer bevæger sig med vinden. Skær en gren af ​​den, og brug kniven på grenen.

Derefter har du brug for en streng. Sydøst for hvor du fandt træet, finder du nogle gyldne får og et gyldent træ. Trollet Lalli holder øje med flokken i nærheden. Hvis du beder ham om uld, vil han sige, at han gav den til et andet menneske.

Find det andet menneske, Askeladden, nær indgangen til langhallen i Rellekka. Han giver dig en pet rock at narre Lalli med. Troldet kan ikke lide kæledyrsstenen, så tilbud at gøre det til suppe i stedet. Brug den kartoffel, kål og løg, du har plukket, såvel som klippen på gryderet uden for hans hjem. Efter at have nydt gryderet giver han dig fleece. (Hvis du vil have mere fleece, skal du bruge drop-tricket for at få mere, ellers skal du betale 1k OSRS-guld, hvis du køber det bagefter.)

Du er nødt til at dreje det, så gå tilbage til Seer's Village for at gøre det. Brug uldkuglen på lyren.

Kampen

Lanzig, Borrokar, Lensa eller Freidir kan slippe lyren, når de besejres. Lanzig er dog den nemmeste med den højeste faldrate. Han er den eneste blandt disse fjender med sikre spotstrategier og reagerer på 18 sekunder.

Når du har fået din lyre, skal du fortrylles. Gå til den underlige alter sydvest for Rellekka med en rå haj, Manta Ray eller havskildpadde. Fossegrimen ser ud til at fortrylle din lyre. Gå tilbage til Olaf, optræd i longhall og tal med barden igen for at få din stemme.

Sigli jægeren

Han beder dig om at finde og besejre Draugen, der strejfer rundt i området. Han giver dig en talisman, du kan bruge til at finde den. Du bemærker muligvis også en sommerfugl, der følger den rundt, som er en anden indikator for dens placering. Uanset om du forsøgte at spore det eller slog lejr på et sted, vises det, og du er nødt til at kæmpe.

Vær advaret om, at den er særligt modstandsdygtig over for angreb fra rækkevidde, så det anbefales at bruge en polearm for at holde den væk. Efter sit nederlag absorberer talisman sin essens. Gå tilbage til Sigli for at få hans stemme.

Sigmun købmanden

Alt, hvad han beder om, er en eksotisk blomst. For at få blomsten skal du tale med disse mennesker, som derefter beder dig om at gøre en tjeneste for dem først.

 • En sømand på den anden mole fra venstre giver dig blomsten, hvis du giver ham en romantisk ballade
 • Olaf vil komponere balladen, hvis du giver ham et par nye støvler
 • Yrsa i tøjbutikken (start på Agility kursus) laver støvlerne, hvis Brundt sænker skatten
 • Brundt vil gøre det, hvis Sigli giver ham et kort over anbefalede monsterjagtpletter
 • Sigli vil have en skræddersyet fyrretræsgran
 • Skulgrimen i hjelmbutikken (nord for longhall) kan give dig en buestreng, hvis du giver ham den sjældne fisk, fiskeren fangede
 • En fisker i den nordlige ende af kajen vest for hjelmbutikken (nær Torfinn) ønsker et kort over de bedste fiskepladser for fisken
 • Swensen, der findes syd for markedspladsen, kan give det til dig, men ønsker en vejrudsigt
 • Peer, nordvest for Swensen, kan give en prognose, hvis du får Thorvald til at acceptere at være hans livvagt
 • Thorvald (i hjelmbutikken) accepterer kun, hvis du får ham plads i langhallen.
 • Manni opgiver sit sæde, hvis Thora laver ham en cocktail
 • Thora beder om en underskrevet note fra Askeladden
 • Askeladden giver dig noten til 5000 OSRS guld

Efter at have fået noten er det bare et spørgsmål om at gå tilbage op på listen med OSRS-emner/ favoriserer de ønskede. Du ender tilbage med Sigmun med blomsten, og han giver dig sin stemme.

Swensen Navigator

Hans retssag får dig til at navigere gennem en labyrint af portaler. Hvis du tager den forkerte, placeres du tilbage i firkantet, så tag ikke fejl. Gå ind i labyrinten gennem en stige sydvest for hans hus. Tricket er i hans navn. Tag de sydlige, vestlige, østlige, nordlige, sydlige, østlige og derefter nordlige portaler i rækkefølge. Sørg for, at dit minimap er justeret korrekt. Gå ud af labyrinten og tjen hans stemme.

Thorvald krigeren

Han vil stille dig mod en fjende, der bliver stærkere, hver gang du besejrer den. Slå det mindst tre gange for at få hans stemme. Fangsten er, at du ikke kan bære våben og rustninger eller bruge runer til at gøre det. 

Der er en mulighed for at bankere alt, hvad du har før kampen. Hvis du vil beholde nogle ting, skal du først slippe dem, før du taler med Peer. Du kan medbringe mad, potions, Prayer, God Books og noget tilbehør til kælderen, så hold hvad du kan for at øge dine odds. Vi anbefaler at medbringe Rings of Recoil eller Ring of Suffering (ri) samt HAM-udstyr til denne kamp.

Lager op på dine forsyninger og gå ned til kælderen. Koschei vises ikke med det samme, så vent bare lidt. Hans første form er ikke meget af et problem. Du har muligvis problemer med det andet. Den tredje form er besværlig, hvis du ikke administrerer dine bønpoint. Hans fjerde form er den sværeste.

Stop ikke efter at have besejret den tredje form. Det nulstiller dine fremskridt, hvilket får dig til at gøre det hele igen. Tab i den fjerde runde, og du kan få en omkamp senere. I hvert fald er det nok at slå Koschei tre gange til at give dig Thorvalds stemme.

Peer seeren

Peer vil have dig til at gå ind i hans hoveddør og gå ud ved bagdøren. Det ville være simpelt, hvis hans hus ikke er fyldt med gåder og gåder at løse. Han beder dig også om at deponere alt hvad du har. Hvis du afslutter denne prøve, sparer du dig for at løbe til og fra banken.

For at komme ind i hans hus skal du svare på en gåde. Han giver en anelse om hvert bogstav og selve ordet. Svarene kan være tid, sind, liv, vind, ild, troldmand eller træ. Inde i huset finder du en gammel rød disk, en træskive, en rød sild, en tom kande og en tom spand.

Du har brug for fire liter vand for at åbne brystet. For at få dette nøjagtige antal skal du fylde spanden. Hæld vandet i kannen, og dræn derefter kanden. Hæld det resterende vand i spanden i kanden. Fyld spanden igen, og hæld lidt vand i kanden. Der er nu fire liter vand i spanden.

Nu hvor du har vasen, har du brug for låget. Kog silden på området, og brug den resterende goop på træskiven. De to røde diske passer ind i vægmaleriet ned ad den østlige stige. Anbring skiverne for at modtage vaselåget.

Fyld vasen med vandet i kannen, og sæt låget i. Brug den forseglede vase på det frosne bord op ad stigen. Optø den resulterende nøgle i tilberedningsområdet. Gå ned ad øststigen nærmest det frosne bord, ellers risikerer du at gentage et par trin. Brug nøglen på døren og få peers stemme.

Gå tilbage til høvdingen for at gennemføre søgen.

Belønningerne

Du får:

 • 3 Quest Point
 • 2,812 XP i følgende færdigheder
  • Agility
  • Angrib
  • crafting
  • Forsvar
  • Fiskeri
  • Fletching
  • Træffere
  • Styrke
  • Tyveri
  • Træsnit
 • Adgang til Miscellania, Etceteria, Neitiznot, Jatizso og andre faciliteter i Rellekka
 • Evnen til at bære Fremennik-roder 
 • Fremennik Achievement Diaries
 • Fossegrimens Lyre Enchantment-tjeneste
 • Gratis rejse til Waterbirth Island

Yderligere bemærkninger

Lyres kan ikke handles, så du kan ikke få OSRS-guld til at sælge dem. Du kan lave multipla til alt-tegn. Den fortryllede version af OSRS-elementet kan teleportere dig til steder, så længe det er opladet, så det er meget nyttigt. Med den rigtige mængde rå fisk vil Fossegrimen genoptage lyren og give den uendelig opladning. 

Du vil måske køb OSRS guld for dette, da omkostningerne kan nå op til 2.9 millioner guld. Hvis du kan vente med at udføre elite OSRS Fremennik Diary-udfordringer, kan dette gå ned til 592k guld, hvilket er langt mere overkommeligt.

Hvis du glemte at medbringe mad eller løb tør, kan du starte peers prøve og tilberede den sild, du kan finde i hans hus. Slip goopen og brug den ikke på disken, ellers får du ikke mere sild.

Det er det for denne vejledning om OSRS Fremennik-forsøg. Nyd fordelene!

Andre nyheder