Hvordan var artiklen?

1496010cookie-tjekWonder Woman 1984 flopper på internationale markeder
Medier
2020/12

Wonder Woman 1984 flopper på internationale markeder

Warner Brothers, datterselskabet af de kontante penge, der var $ 150 mia. I gæld AT&T, frigav sidste uge Wonder Woman 1984 til udenlandske markeder. På trods af at nogle af markederne stadig befinder sig i begrænsede stater eller genopretter låsning, er mange teatre i Asien, Sydamerika og Mellemøsten åbne, hvilket giver et anstændigt afkast på filmfirmaernes investering.

Alle forhåbninger Wonder Woman 1984 ville fortsætte den stærke salgstendens, der blev oprettet af den oprindelige film, døde, da weekendkassekontoret lukkede på kun 38.5 millioner dollars The Hollywood Reporter.

Af de nævnte 38 millioner dollars kom 18.8 millioner dollars fra det kinesiske marked, hvor dets forgænger tjente 90.5 millioner dollars ved åbningshelgen. De taiwanske markeder trak 3.6 millioner dollars ind, Thailand nettede en beskedent $ 2 millioner, Brasilien flundrede til 1.7 millioner dollars, og filmen tjente tilsammen 1.6 millioner dollars i Mexico og Japan.

For at forstå, hvor dårligt denne film har klaret sig i Japan og generelt. Demon Slayer The Movie: Mugen Train as of sidste uge har genereret over 310 millioner dollars på verdensplan. I løbet af åbningsdagen tjente filmen 11.3 millioner dollars og tjente fortsat 44 millioner dollars ved afslutningen af ​​åbningsweekenden. Demonstration, at der er en fortsat efterspørgsel efter kvalitetsprodukt i regionen på trods af Covid-19s lockdowns økonomiske indvirkning.

Ved at sammensætte spørgsmålet for Warner Brothers kostede Wonder Woman 1984 hele 200 millioner dollars at producere. Der er ikke medregnet reklameomkostninger, hvilket typisk er halvdelen af ​​produktionsbudgettet. Det tager heller ikke hensyn til den interesse, der er påløbet på lånet, der blev optaget for at producere filmen. Et lån, der ikke kunne tilbagebetales, da filmen forsvandt i opbevaring, efter at biografer blev lukket.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GOpkHoTe6d8&w=560&h=315]

Hvorfor filmen mislykkedes har været let åbenbar i nogen tid. Tidligere rapporter, der kom ud af Midnights Edge og andre kilder, hævdede, at tidlige testvisninger af filmen var en katastrofe. Resultatet af en masse genoptagelser for at forsøge at redde den seneste indrejse i et filmunivers, Warner Brothers har desperat forsøgt at sparke i gang.

Selv om der sandsynligvis er dårlige screeninger, der skyldes medfødt kvalitet, er filmen også proklameret for at tackle patriarkatet og den orange mand med det største hår i hårhistorien, Donald Trump. Som manden eller ej har han støtte fra halvdelen af ​​den amerikanske befolkning, der gør filmen utroligt polariserende ud af døren. Polarisering og stigmatisering, der nu overføres til det bredere filmiske univers og DC-branding.

Da AT&T er opsigelse lykkelig, er det usandsynligt, at denne films fiasko bliver ustraffet, men hvis du ejer HBO Max, kan du nyde cringe gratis i julen. Eller endnu bedre, tortur dine svigerforældre med det til jul.

Andre medier