Hvordan var artiklen?

1495730cookie-tjekVGA'er havde annonceringer skåret
Nyheder
2020/12

VGA'er havde annonceringer skåret

Overraskende kun nogle få var VGA'erne igen en massiv dud. Alligevel førte ind i begivenheden, tog insidere til Twitter og Reset Era for at afsløre en masse andet end at de havde hørt Sony og Microsoft begge havde store meddelelser til showet. Ikke kun de to juggernauts, men Konami og From Software siges begge at fremvise deres nyeste spil, men ingen viste sig.

I modsætning til mange rygter havde disse faktisk en kerne af bevis for deres navn. Venture Beat's redaktør afslørede, at han havde udarbejdet en artikel, der beskriver en af ​​Microsofts store meddelelser, et nyt Perfect Dark-spil.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Under GamesBeat Beslut Grubb fortsatte med at diskutere, hvad han havde hørt om Elden Rings kommende markedsføring. At høre noget i forhold til at have en forberedt artikel er en anden sag, men i betragtning af kildens etablerede troværdighed kan hans ord heller ikke afvises let.

Med henblik på at komme ud, blev Elden Ring trukket af uspecificerede grunde. Ivrige fans behøver ikke vente længe. Elden Rings næste store afsløring vil ske hurtigere end senere med en tidsplan, der er fastsat i de næste par uger til måneder.

Hvis man tager disse rygter på pålydende værdi, opstår spørgsmålet, hvorfor alle disse meddelelser blev skåret? Der findes tre sandsynlige svar på dette spørgsmål. Den første og største elefant i lokalet var showets dedikation til at promovere Sonys The Last of Us 2. Kampagnen om spillet blev så gennemgribende, at det skjulte de andre vindere. Forårsager et tilbageslag mod showet af spillere trætte af de narrestreger, der vises i showet.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=REer6s5x_Rc]

Tilfældigt har enhver rygterplanlægning, der blev trukket, bånd til Microsoft. Microsoft selv er ikke vanskelige at finde ud af. Ingen tænkelig måde var, at virksomheden skulle have sine produkter signal boost Sonys spil. Elden Ring har i det mindste en annonceaftale med Microsoft, og det er muligt på trods af rygter om bånd til Sony, at Konami har lukket, den nye Silent Hill deler lignende bånd.

Så er der spørgsmålet om udseendet af Brie Larsen og AOC. Den førstnævnte er en stjerne, som rygtes om at være så upopulær på sættet, som hun er offentligt, og sidstnævnte er næsten ikke alls lide af alle uden for hendes demografiske kerne.

En kandidatgrad i erhvervslivet er ikke forpligtet til at kende det grundlæggende ved ikke at involvere dig i politik eller upopulær. Hvad ville nogen af ​​de involverede virksomheder få ud af at promovere deres spil under showet? AOC og Brie Larson får sammen med Sony deres navn boostet og ekstra berømmelse fra foreningen. På den anden side står Microsoft, From Software og Konami for ikke at vinde noget og miste kunder på grund af negativ tilknytning.

I sidste ende, medmindre en lækker ønsker at komme frem, ved vi måske aldrig, hvorfor disse virksomheder trak deres titler fra showet. Ikke at vi er tilbage uden en mulig årsag. Vi har masser af dem, selv ud over de førnævnte problemer.

Andre nyheder