Hvordan var artiklen?

1495640cookie-tjekSony udsteder angiveligt refusioner som CDPRs aktietanke
Funktionalitet
2020/12

Sony udsteder angiveligt refusioner som CDPRs aktietanke

Cyberpunk 2077 er lanceret med betydelige problemer, da spillet er fyldt med bugs i massevis. Forværring af spillets ry var opdagelsen af ​​frygtløse spillere af, hvordan spillet mangler køretøjs-AI, politiets AI, og den uhyggelige statslige civile AI-strøm eksisterer i. Blandt andre spørgsmål ville korrekturlæsere, der modtog tidlige kopier, ikke have været i stand til at ignorere, endsige overse af ulykke.

Disse problemer vil tage måneder at rette op på, men den nuværende tilstand af baseline sidste generationskonsoller vil sandsynligvis forblive forfærdelig. På de nævnte platforme formår spillet næppe at trække 720p ud, da det kæmper for at opretholde ensartet billedhastighedsydelse. De opgraderede versioner af begge konsoller rapporteres at have bedre ydeevne, men vedvarer med mockable grafisk troskab.

Dette er ikke første gang, CDRP mødes med kontroverser over kvaliteten af ​​dens titels konsolporte. Under udviklingen af ​​Witcher 3 gav virksomheden løfter til fans og fans i lang tid om, at spillet ikke ville modtage en nedgradering for at fungere bedre på konsoller. Når man førte til frigivelsen, viste det sig at være en direkte løgn.

I modsætning til sidste gang vil CDPR ikke være i stand til at feje problemerne og blowback under tæppet. Der vil ikke være en oprør af millioner af nye betalende fans for at afbøde udstrømningen af ​​vrede kunder. Kunder, der nu rapporterer Sony, udsteder refusion https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kb92ne/psa_sony_is_issuing_refunds_even_past_the_2_hour/  ud over 2-timers afspilningsmærket for digitale køb. Efter at der var opstået kritik af markedsføringsmateriale, der ikke afslørede manglende funktioner og tilstanden af ​​konsolversioner af spillet.

Standardprotokol til konsolproducenter er at fortælle kunder at pund sand, hvis det er uden for deres TOS-refusionsomfang / -vindue. Sony, der udsteder restitutioner uden for nævnte anvendelsesområde / vindue, er vejledende, at virksomheden forsøger at undgå en juridisk kamp, ​​de er klar over, at de ikke vinder. Alligevel er det kun formodning.

Hvad der ikke antages, er tilbageførslen fra den kedelige tilstand af konsolbyggerne, sammen med buggy-funktionen mangler PC / Næste generations builds har resulteret i, at CDPRs moderselskabs aktiekurs er faldet.

Den December 4th CD Projekt SA nød et højt niveau på 443.00 Zloty og 31 amerikanske dollars. Ved at lukke markedet den 11th deres aktiekurs var faldet til 320.50 Zloty og 22.88 US Dollars efter at have genvundet fra et rekordlavt niveau på 310.50 Zloty, svarende til et fald i aktieværdien på 30%.

CZnEMwu

ZZAbP6w

Ord om, at spillet har givet et overskud med 9 millioner solgte enheder i løbet af dag et, vil sandsynligvis have en stabiliserende effekt på aktiens værdi. Eller minimer i det mindste alvorlige udsalg. Da spillet nu er rentabelt, er ethvert yderligere salg af DLC eller enheder efter produktions- og distributionsudgifter, rent fortjeneste.

CDPR vil sandsynligvis ikke lide alvorlige økonomiske konsekvenser af deres produkts dårlige kvalitet på kort sigt. Til sammenligning vil langsigtet brandskade sandsynligvis plage virksomheden fremadrettet og påvirke salgs- og marketingpræstationen.

Andre funktioner