Hvordan var artiklen?

1496110cookie-tjekInfernalsk udstrålingsindtryk
PC
2020/12

Infernalsk udstrålingsindtryk

(Ansvarsfraskrivelse: CD-nøgle leveres gratis)

Først slog Infernal Radiance mig som et spil, der havde en medfødt kvalitet, men ikke et, der jived efter min smag. Fortsat videre blev dette mere og mere indlysende for mig, og selv da problemer, der adskilt fra min smag, opstod, tror jeg ikke, at nogen forbedring generelt ville ændre dette problem.

Infernal Radiance forlod tidlig adgang tidligere på denne måned, men alligevel viser nogle få problemer, at den kunne bruge en ny måned eller deromkring til forbedringer og forbedringer for at bringe den til afslutning. I kernen har spillet et dedikeret kristent perspektiv med en morsom sans for humor. Da jeg ikke gik langt ind i spillet - deraf indtryk, ikke en anmeldelse - kan jeg ikke bekræfte, om spillet opretholder tendensen. Alligevel er humor ikke på kristendommens bekostning eller er en hån mod dens indflydelse fra min erfaring.

VPBTBoK

z4SmHlk

Kunstretning er en smule surrealistisk, et næsten perfekt supplement til verdens historie og undertoner. For du ser, har menneskeheden en gang imod valgt at gøre helvede til vores batteri. Hvis det vil være en kilde til smerte og lidelse, kan det lige så godt gøre sig selv nyttigt og generere kraft til os også. Skyld, men de bedst lagt planer fra mus og industrielle kommer ofte på afveje, og kraftværket eksploderer og dækker øen i dæmonisk radioaktivt helvedesild.

Bare rolig. Vi har udviklet Prayer Station, en rumalderteknologi, der giver os mulighed for at udfase helvedeenergi. Udfas det, hvis vi kan forhindre det centrale kraftværk i at sende en bølge af helvede over hele planeten.

Indtast dig en fuldblæst kardinal, sendt for at uddrive den dæmoniske tilstedeværelse fra øen. Det lyder som satire, men det er helt op og op. Verdensbyggeri og skrivning var uden tvivl mine foretrukne dele af verden. Som oplevet ikke så sjovt, men når du skal forklare det til andre mennesker, så rammer dets absurditet dig og sætter et smil på dit ansigt.

Det er dog her, hvor det sjove slutter. Bekæmpelse er enkel, men alligevel ødelagt. Du har et angreb, reflekterer, hellig vand og bønner (kræfter), som du kan bruge. Bortset fra at spillet ikke viser dig nøglekortlægningen, så brug af bønner resulterede i, at jeg skulle slå nøglerne væk, indtil jeg var heldig. At reflektere angreb på fjender beskadiger dem ikke, i stedet dræner det deres viljestyrke. I teorien antages dette at bremse og endda standse deres angreb. I praksis gør det intet, hvilket gør fjendens viljestyrke til en meningsløs stat, da de kontinuerligt vil sende angreb i et regelmæssigt mønster.

SgVap6N

Din handling er indstillet på en nedkøling, der kan ændres ved hjælp af statistik. Statistikker, der ikke sporer, hvad du har investeret i, men du får et point hver gang du løfter dig op. Opjustering er baseret på den skade, du har gjort, og er sandsynligvis skrevet til spillets fremskridt, da fjender ikke kan helbrede.

For hvert vellykket hit får du et boost, der mindsker nedkølingstimeren. Igen er dette i teorien. I praksis fungerede det sporadisk. Nogle gange ville jeg få boost, og nogle gange ville jeg ikke. Nogle gange får jeg boost uden at have tjent det. Andre gange ville jeg blive nægtet boostet til trods for at have tjent en betydelig combo.

s6lW6Qi Dette zappede meget af det sjove fra oplevelsen. Tilføjelse til min tidligere nævnte manglende interesse for spillet førte til et punkt, hvor jeg lige var færdig med spillet. Hvilket er trist, da der er lidenskab i dette projekt. Det er ikke noget shovelware cash grab designet til at kvitte folk ud af penge. Kunst og skrivning er solide, så hvis det ikke var for spilproblemerne, vil jeg sandsynligvis anbefale dette til folk, der kan lide denne spilstil. Som det ser ud, skal du tjekke ind igen om et par måneder og se, om lanceringsproblemerne er løst.

Anden pc