Hvordan var artiklen?

1495260cookie-tjekHollywood går i paniktilstand efter WB-meddelelse
Nyheder
2020/12

Hollywood går i paniktilstand efter WB-meddelelse

Warner Brother's har meddelt, at hele deres lineup i 2021, som inkluderer Wonder Woman 1984, frigives gratis på HBO Max. Denne meddelelse kommer vejen for Hollywood Reporter der brød nyheden sidste torsdag.
Det meste af Warner Brothers kommende skifer fra 2021 ville aldrig give overskud eller tjene så mange penge, som de ønskede det. Nogle af deres film er fortsat fast i progressiv identitetspolitik, mens andre mangler nogen væsentlig interesse fra offentligheden, der er nødvendig for at producere store billetkontorer. Sidstnævnte eneste potentielle frelse lå i ultra-lave budgetter, der næsten garanterer, at enhver anstændig visning ville give et overskud.

Warner Brothers ledere gik på rekord med Hollywood Reporter, der talte om, hvordan de mener, at flytningen er det, der er i den bedste interesse for både kunden og biograferne, og der vil blive arrangeret yderligere lukrative tilbud. Warner Brothers formand Toby Emmerich sagde, at han mener, at folk stadig vil gå i teatrene for at se film, så denne beslutning vil ikke have en negativ indvirkning på den nævnte industri.

Kontrast af deres udsagn til virkeligheden tegner et andet billede. Efter alt at dømme er filmindustrien ved at dø, da det er et mirakel, vil de tre øverste kæder i USA dukke op fra 2021 i en kapacitet til at generere de store milliarder dollar i år. Warner Medias moderselskab AT&T kæmper under den lammende hundrede og halvtreds milliarder plus dollar gældsbelastning.

Idéen om, at det er muligt at holde fast i et helt års lineup, er latterligt. Warner Medias beslutning er et beregnet træk, der sigter mod at øge HBO Max til et punkt, hvor det genererer de indtægter, der er nødvendige for at retfærdiggøre virksomhedens eksistens til AT&T. Når alt kommer til alt er det helt inden for muligheden for AT&T at skifte gæld til dets datterselskaber og dumpe dem. Sådan gik den rentable Toys Are Us-kæde konkurs.

Ifølge de seneste rygter fra en udsendelse fra midten af ​​jorden afslører Doomcock, at beslutningen har sendt hele Hollywood i fuld paniktilstand.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8q5REsO2Gmk]

Ikke kun fordi de sætter deres lineup på deres streamingtjeneste, som rapporteres at være besværlig for branchen, da det giver HBO Max et massivt løft i forhold til sin konkurrence. Nej, det faktum, at de vil gøre det gratis, er det, der har sendt industrien til hysteri. Hvis Warne Brothers sætter deres indhold gratis på deres platform, vil forbrugerne også forvente, at de gør det.

Det betyder ikke mere XNUMX-dollars huslejer, ikke mere gatekept-indhold. Det er ligegyldigt, det er tvivlsomt, om tidligere ordninger endda genererede overskud. Ingen af ​​virksomhederne er for ivrige efter at drøfte den økonomiske virkelighed og anfægter i stedet spørgsmålet ved at udsende positive klingende statistikker. Branchen er ikke glad. Enten følger de trop eller tillader HBO Max at få det bedre tilbud, mens de ser ud til at være den mest forbrugervenlige streamingtjeneste.

Måske vil det være, når industrien tager sig tid til at reflektere over deres adfærd, antiamerikanske mentalitet og elitisme. Ændring af den måde, de driver forretning på, trimmer fedtet og kommer ud af denne krise genfødt og effektiv. De vil sandsynligvis bare gå ned og brænde ind i irrelevansscenen.

Andre nyheder