Hvordan var artiklen?

1496080cookie-tjekFallout: The Frontier frigiver endelig
PC
2020/12

Fallout: The Frontier frigiver endelig

Jul i år var måske ikke ideel for mange, men for Fallout-fans var der nogle fantastiske nyheder. Fallout: Frontier, den lange modifikationsmodel med udviklingsudvidelse, har endelig modtaget en udgivelsesdato og en ny trailer, der viser arbejdskøretøjer i Fallout New Vegas-motor.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r1nn-tp26KE]

Indstillet til frigivelse 15. januarth, Fallout: Frontier fører spillere til de frosne ødemarker i Oregon. Hvor spillerne vil kæmpe mod Cæsars legion og andre trusler, når de stræber efter at overleve ødemarkens barske fryseforhold. Undervejs kommer du til at køre køretøjer, kampvogne og endda rejse til den sidste grænse for at nyde en god kampgodhed.

Funktioner

Nyt verdensrumsdesign

The Frontier er en åben verden, der ligner DC-ødemarken i størrelse og byder på et fuldt snedækket Portland Oregon med virkelige vartegn og placeringer.

Nyt gameplay

Kæmp mod nye sorter og stilarter af fjender! Med et robust nyt køretøjssystem, snesevis af interessante væsner, over 150 nye våben og hundreder af nye rustninger er der en hel verden af ​​efterforskning.

Unik FX

Frontier giver dig FX og oplevelser i verdensklasse med teknikker, der bruges i moderne VFX. Vores FX er designet til at være så ydeevne venlig som muligt, mens du blæser portene åbent med hensyn til kvalitet og “awesome-ness”

Stemmeaktion

The Frontier er en fuldt udtrykt oplevelse med over 24,000 linjer med udtalt dialog, alt sammen leveret af vores talentfulde stemmeskuespil og et par berømthedsgæster! Vi har tilstræbt en så høj kvalitetsoplevelse som muligt med hensyn til stemmeaktivering.

Voice Acting udført ved hjælp af Creators Network og Casting Call Club

Spørgsmål

Med 3 store questlines efter NCR, Legion og Crusaders of Steel. Snesevis af nye sideopgaver med varierende længde og kompleksitet med utrolig meget verdensbygning, der hjælper med at bringe oplevelsen sammen.

DLC-indhold

Fallout: The Frontier kræver basisspillet og de fire officielle DLC'er.

Fallout: New Vegas Ultimate Edition på Steam

Anden pc