Hvordan var artiklen?

1495310cookie-tjekFallen Player skal udødeliggøres i Cyberpunk Red
Funktionalitet
2020/12

Fallen Player skal udødeliggøres i Cyberpunk Red

I morgen afsluttes den otte år lange ventetid. Nogle vil gå på Corpo-stien for penge og politik. Nådeløst forfølger deres vej til toppen af ​​verden. Andre kommer ind i Night City for første gang og kommer fra udlandet og repræsenterer deres nomadefolk, når de søger at skabe sig et navn i den fremmede by. Nogle blev født i byen og voksede op med at lære vejen på gaden. Deres tid er endelig nær.
Desværre gjorde mange af vores kolleger ikke det til denne vigtige lejlighed. Deres liv blev kort, før de nogensinde kunne se den pragt, de så længe drømte om. Johnny Eastham var en sådan spiller. Om morgenen den 27. novemberth hans far, en anden livslang gamer, fik det opkald, som hver forælder frygter. I hysterik brød Johnnys forlovede nyheden om, at Johnny havde lidt en aneurisme, der straks dræbte ham.

Hans far og ham havde brugt mange timer på at diskutere, hvad de skulle gøre i spillet. Hvilke stier de ville gå og så frem til at dele, hvordan deres beslutninger ændrede deres verdens form og forløb. På et øjeblik var den drøm, de havde delt, væk, og så tog han til cyberpunk samfund at fortælle dem om sin sorg og fortælle om sin søns lidenskab for spillet.

Det vides ikke, om CDPR har lagt mærke til, hvad der er sket med Johnny, men skaberen af ​​serien har gjort det. Som svar på stillingen lod han den sørgende far vide, at hans søn ville blive udødeliggjort som en af ​​flokken. For altid at køre vejen med Aldecaldo-familien.

 

//s.imgur.com/min/embed.js

I en senere opdatering, Johnnys far takkede alle for udgydelsen af ​​støtte og sympati, de modtog.

Jeg ville bare have, at hver eneste af jer skulle vide, hvor meget udgydelsen af ​​kærlighed og venskab fra dette samfund betyder for os alle. Min kone og jeg gik igennem sammen og læste hver kommentar til mine tidligere tråde sammen med #PlayForJohnny hashtag på Twitter. Vi lo. Vi græd. Vi følte andres kærlighed og hjertesorg og deres historier.

Hullet i vores hjerter med tabet af vores fantastiske søn vil aldrig heles. Det vil altid skade. Imidlertid gjorde kærligheden og venskabet og forståelsen af ​​jer folk, hvad der er en utænkelig tragedie, i det mindste noget, der giver os håb om, at vi kan komme igennem de næste dage, uger og år uden Johnny ved vores sider.

Han vil for evigt leve videre i vores hjerter og takket være dette fantastiske samfund i hundreder mere.

Tak Cyberpunk 2077 fans. Du betyder verden for os.

Blande.

Det er i sidste ende tragisk, når en medspiller dør. Stadig er udgydelsen af ​​støtte og sympati fra mennesker, der aldrig har mødt de faldne, som måske ikke engang har fået sammen med dem, men føler, at verden er et værre sted uden dem, et eksempel på, hvad det virkelige samfund handler om. Hvil i fred Johnny, må du genoplive på en bedre server.

Bannersauce

Andre funktioner