Hvordan var artiklen?

1495690cookie-tjekCDPR har ingen ret til at klage over tilbageslag
Angry Assault
2020/12

CDPR har ingen ret til at klage over tilbageslag

Før man begynder, skal det siges, at denne artikel på ingen måde retfærdiggør dødstrusler, målrettet chikane eller trusler på nogen måde. Selvom det vil blive bestridt baseret på markedsføringsvalg, at CDPR inviterede denne adfærd til sig selv, gør det i sig selv ikke adfærden passende eller acceptabel på nogen måde.

Bare fordi der er uklarhed fra et eller andet segment, der vil blive diskuteret, ugyldiggør ikke den legitime kritik, som virksomheden modtager over den triste tilstand, spillet har lanceret i. CDPR havde flere muligheder for at præsentere spillet, da det ville fungere på hver platform. At lade spilleren beslutte, om de ville forudbestille spillet med den viden, at det ville se forfærdeligt ud på baseline PS4 og Xbox One.

Ligeledes erklærede CDPR berygtet, at det ikke var deres ansvar at kommunikere, hvilke funktioner der var skåret korrekt fra udviklingen. Ved at udelukke juridiske argumenter for falsk reklame og juridiske pligter, som et firma, kan de ikke klage, når folk er vrede efter at have købt spillet og forventer funktionerne X, Y og Z. Funktioner, som de sagde, ville være i spillet, og derefter skære eller afsætte til DLC og afslørede kun denne kendsgerning i et uklart interview eller i en tweet, der var mest savnet.

Nogle ved lanceringen forventede stadig at være i stand til at købe flere lejligheder, da det var en oprindeligt annonceret funktion og et hæfteklammer til den åbne verdensgenre. Senere skar de funktionen med henvisning til problemer, det ville forårsage med historien, at de var villige til at omskrive for at fjerne pronomen, og nævnte det kun i et par uklare interviews. Funktioner som forretningsinvesteringer og massetransit blev også beskrevet og fjernet fra spillet. Omend hvis der er en uklar meddelelse, har jeg endnu ikke stødt på den. I stedet for tog mange deres tavshed som en bekræftelse på deres fjernelse.

CDPR kan som firma ikke forvente at opføre sig på en sådan måde og ikke modtage blowback. Var loven ikke flere årtier bagud, når det kommer til videospil, ville de blive slået med flere svig og falske reklameundersøgelser i flere nationer for deres adfærd. I betragtning af at Sony udsteder fuld refusion, er det usandsynligt, at virksomheden vil sejre i disse undersøgelser.

Det er selvfølgelig den berettigede tilbageslag. En anden gruppe, der er ægte af folk som Reset Era og medierne, har taget sigte på at chikanere CDPR-medarbejdere over, hvad de ser på som misbrug af transseksuel identitet. Forvent ikke noget sundt fra disse mennesker. En gruppe siger, at de er skyldige, fordi der ikke var nok transgender mennesker i spillet. Med det andet segment sagde de, at de udnyttede transidentiteten ved at have nogen i spillet.

Nogle mennesker, der chikanerer udviklerne, springer frem og tilbage mellem disse to, så disse er ikke ligefrem konsistente mennesker.

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.jsDisse mennesker har chikaneret seniordesigner Andrezej Zawadski til det punkt, at han frivilligt har trukket sig tilbage fra sociale medier i et par dage for at dekomprimere og fokusere på hans mentale helbred.

eViuZws

De er dog CDCD-folk, der førte til frigivelsen af ​​deres spil. Dette er mennesker, som CDPR fyrede deres medarbejdere over, omskrev manuskriptet og fjernede pronomen for og panderede stærkt til at tro, at det ville øge deres salg. I den henseende er disse grupper ikke forkert. CDPR er ligeglad med deres dagsorden eller ideologier. De betragtede dem som et middel til at øge salget, som de fleste virksomheder gør. De betalte læbestift for at undgå chikane, så på en måde er de skyldige i de anklagede klager.

Det er ikke let at sympatisere med et firma, der inviterede disse mennesker til deres publikum på trods af gentagne udsagn fra disse mennesker, der tyder på, at de ikke ville købe deres spil. Dette er mennesker, der kaldte skaberen af ​​Cyberpunk 2077 en racist på trods af at han var sort. Ingen begrundelse kan tilbydes for villigt at invitere disse mennesker til din demografiske, men CDPR gjorde det og er nu nødt til at håndtere den toksicitet, de bringer.

Samtidig er deres lidelse forårsaget af deres hubris og pandering. Det gengiver ikke drabstrusler, målrettet chikane, doxing eller andre ekstremt dårlige ting, der pålægges deres måde at være berettiget på. Måske vil CDPR lære en lære af dette. At de skal kommunikere tilstrækkeligt med deres kunder og fortælle dem, at funktioner klippes, eller at visse builds ikke vil se godt ud som andre. En praktisk lektion, men vigtigere, næste gang CDPR lærer at ikke pande til en gruppe giftige samfund, der har mindre interesse i at købe deres produkter, end de repræsenterer deres respektive demografi.

Andet vredt angreb