Hvordan var artiklen?

1495400cookie-tjekCDPR Ghosts YouTubers Only for at blive stukket i ryggen af ​​Legacy Outlets
Nyheder
2020/12

CDPR Ghosts YouTubers Only for at blive stukket i ryggen af ​​Legacy Outlets

CDPR har et mangeårigt ry, der er opbygget af YouTube-samfundet for at være folks forkæmper. Et omdømme, der ikke er helt ufortjent, for virksomheden har taget mange holdninger og holdninger til forbrugerne. Alligevel er det heller ikke en helt baseret på en ærlig virkelighed. I stedet eksisterer den takket være en ideologisk blindhed, der nægter at give mulighed for en nuanceret opfattelse. Efterlader mange, når den ideologiske boble brister, føler sig trist, forrådt og bambuset ind i en corporate version af berømthedsdyrkelse.

CDPRs historie, når man betragter det med et neutralt øje, er en af ​​åbenlyse korporatistiske beslutninger, pandering, løgne, og når alt det der er sorteret, har vi det gode bjerg, som virksomheden også har gjort. Uden at fordybe sig i en fuldstændig dissektion af dens historie er den mest fremtrædende illustrator af dette punkt den meget elskede Witcher 3.

Uden tvivl var spillet et afgørende øjeblik i spilhistorien, og på trods af flere mangler var det generelt et fint spil. Med det ude af vejen var spillets historie langt fra pletfri. Før lanceringen lovede CDPR længe fans, at spillet ikke ville modtage en nedgradering, at en nedgradering ikke engang var på bordet.

CDPR besluttede at nedgradere spillet bag kulisserne for at få det til at fungere på konsoller for at nå et større publikum. Under udviklingen af ​​spillet introducerede CDPR spilbare Ciri-segmenter, for på det tidspunkt var spillbare kvindelige figurer en enorm tendens i branchen. Den nævnte meddelelse kom med styrkende ros for, hvor fantastisk en karakter Ciri var sammen med omtale af, hvordan de elsker hende så meget, at hvis de nogensinde besluttede at lave DLC, ville hun være front og center i en.

DLC blev ikke afsløret på det tidspunkt, men som vi alle ved, blev Ciri droppet som en dårlig vane og ikke sat i nogen af ​​de to væsentlige DLC, der blev frigivet. Meget af de roste gratis opdateringer viste sig at være skåret indhold, der var afsat til at blive frigivet / færdig senere gratis.

Når man forstår CDPRs historie, bliver deres pandering til fremherskende tendenser, uanset deres evne til at holde op over tid, næsten forventet. Desværre valgte de at pandere til den progressive LGBT-bevægelse, der ikke repræsenterer LGBT-samfundet og Twitterati, som de mest sindige mennesker betragter som helt giftige.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vsXIyNySFPg]

Med Ciri var deres mulighed sikker. Enten kunne folk lide hende, eller ikke. Ingen ville klage over yderligere muligheder i et spil. Når de først har smagt blod, har de en tendens til at sværme og forråde, da der aldrig er nok, du kan gøre for progressive og sociale retfærdighedskrigere.

Frem til frigivelsen af ​​Cyberpunk 2077 er CDPR blevet ramt af beskyldninger om racisme for deres skildring af Voodoo-drengene. Af ingen anden grund end at skildre sorte mennesker af haitisk herkomst som en haitisk kultur er racistisk. Hvis det giver mening for dig, bedes du sende os de stoffer, du bruger. Deling er omsorgsfuld. Da de skildrede en Trans-Woman i en annonce, blev de kaldt ud på at udnytte Trans-identitet.

Husk det var hele pointen med virksomhedens cyberpunk-reklame. Heller ikke at inkluderingen af ​​transfolk ville betyde, at de ville blive udnyttet i reklame og repræsenteret i populærkulturen. CDPR er nu skyldig i at være bigots, og enhver diskussion af deres spil er forbudt eller rynket i visse kredse.

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.js

Det ville så være logisk for CDPR at fokusere deres reklamekampagne og gennemgå kopidistribution på det samfund, der gjorde dem store. Ikke kun fordi det nævnte samfund bekymrer sig om spillet, ikke den politiske besked, virksomheden foretager eller ikke laver, men fordi de ældre medier er ved at dø, og de nye medier vil blive sagt indholdsskabere.

I stedet distribuerede CDPR kopier til en håndfuld indholdsskabere, hvoraf mange lider af Trump Derangement Syndrome og bruger deres tid på at signalere på Twitter (Se Yong Yea og Legacy Kills). På samme tid spøgte den resten, der nåede ud til dem. Resterende kopier gik til medier, der brugte deres anmeldelser direkte til at lyve om spillet eller rækværk om, hvordan det ikke var en progressiv agitprop-oplevelse.

Mange forretninger, der modtager anmeldelseskopier, tilbød ærlige anmeldelser af spillet. Citerer en oplevelse, der giver et væld af RPG-muligheder, en ekspansiv detaljeret åben verden fyldt med quests og interessante karakterer at mødes. Alligevel er det en oplevelse, der er skæmmet af bugs og et par andre mangler. Til sammenligning hævder nogle forretninger, at spillet er kort, fordi det tager 20 timer at gennemføre hovedhistorien med at ignorere alt andet i verden. Andre forretninger hævder, at der ikke er nok Trans-repræsentation i spillet, men noget i spillet er ren udnyttelse.

Det er usandsynligt, at denne beslutning vil afspore en vellykket lancering af CDPR, men i det lange løb burde virksomheden undre sig over, hvor mange hundrede tusinder af salg, de mistede over spøgelsesindholdsskabere i stedet for den døende virksomhed.

Andre nyheder