Hvordan var artiklen?

1495060cookie-tjekTre måder at spille kan forbedre dit læringspotentiale
Nyheder
2020/11

Tre måder at spille kan forbedre dit læringspotentiale

Spørg medierne, og de vil fortælle dig, at videospil er menneskehedens plage. Fyret, der vil tilkalde Anti Doom Guy for at bringe apokalypsen og slutningen af ​​menneskeheden, som vi kender den. Så dramatisk som det lyder, kender gamere sandheden. Gaming er en hobby fyldt med alle samfundslag, og for dem, der oplever spilglæderne, er der mange fordele, som videnskaben stadig afslører.

Fordele, der vedrører næsten alle veje i vores liv, men i dag lad os se på tre måder, hvorpå spil forbedrer dit læringspotentiale.

1: Nedsat stress

Stress er en lidelse, der påvirker den menneskelige krop negativt på mange måder. Vedrørende læring videnskaben har bestemt det forringer hukommelse, sammen med opdatering og dannelse af ny hukommelse. Det forårsager stressinducerede mentale lidelser som depression, angst og kan blive alvorlige nok til at få en person til at vise tegn på PTSD.

Det er ikke engang før man diskuterer stressens implikationer på dit stofskifte, søvncyklus og immunsystem. I det væsentlige, jo mere du kan reducere stress, jo bedre vil du være i stand til at lære, og jo mindre er din risiko for sygdom eller andre medicinske komplikationer, der kan tage dig væk fra studierne.

Ved du, hvad du ikke laver, når du skriver et CV eller essay? Spil! Således ønsker vores reklamepartnere, at du ansætter dem til skriv et essay til mig eller skriv den professionelle genoptag omskrivning der får dig til at se professionel og klar til at ansætte.

2: Øget hukommelsesretention

Det meste af det, du lærer, vil blive glemt efter en periode. Dette skyldes en lang række neurologiske funktioner, der spænder fra vedtagelse af hukommelse til neurale veje, der tildeles til forskellige funktioner. Videnskaben har vist at gamification-teknikker, når de anvendes til læring, øger tilbageholdelsen af ​​informationen med 40%.

Ifølge University of California, at spille et tredimensionelt spil kan øge hjernens evne til at danne minder. Dermed forbedres hukommelsesdannelse og -retention.

3: Øget læseforståelse

Fascinerende forskning på University of Padua demonstreret, at 12 timers spil på videospil gjorde mere for læsefærdigheder end et helt år med spontan læsningudvikling eller krævende traditionelle læsebehandlinger på dysleksiske børn. Naturligvis er fordelen ikke isoleret til mennesker med læring handicap men strækker sig generelt til mennesker.

A 2017-undersøgelsen fortsatte for ikke kun at verificere resultaterne, men demonstrerede at spille action-videospil forbedrede motivets visuelle opmærksomhedsspændvidde. Visuel opmærksomhed er det tekniske udtryk for din evne til at være opmærksom på din læsning eller observation.

Konklusivt at spille videospil forbedrer din evne til at lære. Det er ikke en mening; det er en videnskabelig kendsgerning.

 

Andre nyheder