Hvordan var artiklen?

1495110cookie-tjekSkal jeg sælge min mobiltelefon inden jul for mere kontanter
Guides
2020/11

Skal jeg sælge min mobiltelefon inden jul for mere kontanter

Som vores partnere fra Rapidphonebuyer siger, når juletiden nærmer sig, vil der være flere tilbud mobiltelefoner af alle slags. Du kan forvente en betydelig rabat på håndsæt af mærker som Apple, Samsung og andre. Hvad dette også betyder, er at videresalgsværdien af ​​ældre modeller vil falde yderligere. Det giver således mening at slippe af med din gamle telefon så tidligt som muligt for at få maksimale kontanter.

Hvad er det bedste tidspunkt at sælge min mobiltelefon

Gad vide hvad det bedste tidspunkt er at sælge min mobiltelefon? Salgsprisen for et håndsæt begynder at falde to uger efter dets frigivelse på markedet. Det er tilfældet med hvert mærke; kun nogle mister værdi mindre signifikant end andre. Så snart en mobiltelefon bliver udpakket, falder dens værdi. Også når et brand frigiver et nyt håndsæt på markedet, falder prisen på de ældre yderligere. 

For eksempel, da iPhone 12 for nylig blev lanceret på markedet, havde priserne på iPhone 11 og iPhone 10 et fald i deres salgsværdi. Det bedste tidspunkt at sælge ethvert gammelt håndsæt er altid i dag. Priserne på gamle håndsæt falder hele tiden, så det giver mening at slippe af med dem så tidligt som muligt, hvis du ønsker at få en god videresalgsværdi.

Hvorfor sælge gamle mobiltelefoner inden julen

Salget af elektroniske genstande som mobiltelefoner stiger meget i højsæsonen, da folk vil have en ny til sig selv eller give nogen til en gave. Det fører til en stigning i tilbud fra detailhandlere, da de skærer salgspriserne ned. Dette fører også til et fald i videresalgsværdien af ​​ældre håndsæt. Hvis du forventer en bedre videresalgsværdi for din mobil, skal du slippe af med den, før rabattilbud bliver sat op overalt.

Hvordan sælger jeg min mobiltelefon til maksimale kontanter?

Det er afgørende at undersøge de bedste priser grundigt, når du prøver at sælge din gamle mobiltelefon. Når du noterer enheden, skal du også sørge for at forblive ægte om tilstanden på din enhed. Der vil være en reduktion af den tilbudte pris eller annullering af aftalen, hvis der findes uoverensstemmelser senere. Pas på revnede skærme eller rygglas og enhver anden skade. Når du endelig er klar til at sælge, skal du give en god aftørring til håndsættet for at rydde alt snavs og snavs på det.

Det næste trin er at klikke på nogle gode fotografier fra flere vinkler, der hjælper køberen med at tage en øjeblikkelig beslutning. Hvis du har en låst enhed, vil det påvirke videresalgsværdien, da det er et uønsket aspekt. Hvis du overvejer at låse enheden op, skal du tænke igen, om det er en anstrengelse værd. Forskellen i tilbudt pris mellem låst og ulåst håndsæt skal være væsentlig for at du kan gøre en indsats.

Andre vejledninger