Hvordan var artiklen?

1494990cookie-tjekPhil Spencer siger, at Elden Ring er Miyazakis mest ambitiøse spil
Nyheder
2020/11

Phil Spencer siger, at Elden Ring er Miyazakis mest ambitiøse spil

Et mærkeligt rygte har spredt sig gennem spilfællesskabet om, at Elden Ring er blevet annulleret. Selvom disse rygter ikke er ukendte, bidrager den lange stilhed mellem formelle meddelelser eller detaljer om spillet sandsynligvis til den fortsatte tro og tilsyneladende gyldighed af dem.

Uden tvivl kom spillets meddelelse for tidligt i udviklingen. Forsinkelsen i information kunne stadig være relateret til de samme kampe for at få spillet til at fungere på nuværende generationskonsoller, der har forårsaget forsinkelsen af ​​Cyberpunk 2077 i december. Fører enten til en langvarig udvikling, hvor udviklerne er usikre på, hvilke funktioner der gør det til spillets endelige opbygning eller i spillet, der helt flyttes til næste generations konsoller.

Et lignende problem opstod med Dark Souls 3's hvor en lang række komplekse verdensstatsmekanikker, der ville binde ind i historien, i sidste ende blev fjernet fra udvikling. Belysningsteknik, der blev vist under tidligere demonstrationer, blev ligeledes skåret fra udvikling på grund af den begrænsede processorkraft fra den nuværende generation af konsoller.

Uanset om spillet er skubbet udelukkende ind i den næste generation eller ej, Phil Spencer, i en Gamespot interview, lagt til hvile forestillingen om, at spillet ikke længere var under udvikling.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0duvlbro4Gk?start=1662]

Vært: Hvor meget af Elden har du set, og kan du fortælle mig noget?

Phil Spencer (visuelt glad / ophidset): * griner * Jeg har faktisk set en hel del, jeg har spillet ret lidt. Jeg kan ikke dig. Jeg kan ikke. Jeg kan ikke fortælle dig meget andet end som nogen, der har spillet alle Miyazakis spil i det mindste det sidste årti. Dette er helt klart det mest ambitiøse, han har gjort.

Jeg mener, du ved, det er og jeg elsker hans spil, men som at se selv nogle af de gameplaymekaniske ting, som han tackler, tackler han og hans team denne gang. Indstillingen arbejder med en anden skaber med hensyn til historie og øh, jeg elsker det. Jeg elsker ham og ser ham udfordre sig selv udvide sig. Han er en god ven af ​​mig. Udvide hans horisont, jeg synes, det er en god ting. Jeg ved, at han er ... han har, når han spiller mig, går jeg over, han er nødt til at forlade rummet. Det vil han ikke, det tror jeg, det er fordi jeg er en dårlig spiller, men du ved, at han kommer tilbage, og så har vi en samtale om ting, som jeg synes. Det er bare, han er så lidenskabelig for, hvad han gør, og det er en af ​​de, jeg bare elsker at komme i arbejde med ham på nogle af disse spil. At se dem komme til vores platform.

Lidt af indhold blev afsløret under interviewet, men bekræftelsen af ​​spillets løbende udvikling skulle ligge i ro, spillet er blevet annulleret.

Andre nyheder