Hvordan var artiklen?

1495030cookie-tjekSådan spiller du og undgår udbrændthed fra overanstrengelse
Nyheder
2020/11

Sådan spiller du og undgår udbrændthed fra overanstrengelse

Overarbejde og dets indvirkning på personlig sundhed er en af ​​de 21 nævnte folkesundhedskriserst århundrede. Når vi i stigende grad arbejder længere og hårdere på vores job eller skole, sætter vi vores kroppe under krævende forhold, der uundgåeligt resulterer i personlige helbredsproblemer. Disse kan variere i sværhedsgrad fra stresslidelser, depression, angst, hukommelsesproblemer til de mere alvorlige som hjerteproblemer og en øget risiko for slagtilfælde.

Selv hvis man undviger det værste af det, påvirker stresset fra overarbejde direkte både din søvnplan og metaboliske processer, der vil resultere i helbredsproblemer af deres egne. Derfor har det aldrig været vigtigere at sætte pris på pragmatismen ved at hengive sig til dit yndlings tidsfordriv for at slappe af og slappe af.

Mange vil hævde, at de ikke har tid på dagen til at forkæle sig med sådanne "trivialiteter" eller "uproduktive aktiviteter." Alligevel kan ingen benægte virkeligheden, at uendeligt arbejde uundgåeligt vil udbrænde en person, men før det gør det, vil det reducere deres arbejdspladsers effektivitet og kvaliteten af ​​deres arbejde. For studerende betyder det, at du i stigende grad bruger mere tid på at huske ting, din krop og sind simpelthen vil være for udmattede til at gøre effektivt. Resultatet er, at der bruges mere tid på den samme opgave.

Den studerendes liv er travlt. Klasser, hjemmearbejde og håndtering af den sjæl, der forringer den studerendes gæld, du får, er ikke let, og det spiser meget af din tid. Derfor vil vores reklamepartnere have dig til at vide, at du kan spare tid ved at lade dem skrive dine essays til dig. EssayWriting Service og perfectessay.com tilbyder konkurrencedygtige priser, der giver dig mulighed for at spare i tide, mens du stadig har et mesterligt essay klar til at aflevere.

Pragmatisk er det vigtigt at planlægge en tid til afslapning. Det er ikke spildt tid; det er en tidsoptimering. Når de er afslappede, er folk mere produktive, mere effektive, har bedre hukommelse og er mere opmærksomme. Ting hver studerende og arbejdstager har brug for for at være effektive på deres job.

At udføre dette er relativt simpelt. Alt hvad du skal gøre er at planlægge en tidsperiode, enten dagligt (pauser 10-20 minutter) eller ugentlige sessioner, hvor du læner dig tilbage, løsriver dig fra verdens stress og nyder noget spil.

Hvis nogen klager, fortæl dem, at du øger dit effektivitetspotentiale gennem stressdæmpning. Det vil lukke dem og få dig tilbage på opgaven med at forbedre dit helbred og potentiale, mens du gør det, du elsker.

Andre nyheder