Hvordan var artiklen?

1495090cookie-tjekApple annoncerer procentstruktur for små virksomheder
Nyheder
2020/11

Apple annoncerer procentstruktur for små virksomheder

Apple har skabt overskrifter med meddelelsen om to væsentlige ændringer, der kommer til deres Appstore. I januar lancerer Apple et mindre forretningsprogram, der implementerer et nyt procentprogram til sin Appstore. Apples administrerende direktør udsendte følgende erklæring med meddelelsen om det nye program.

”Små virksomheder er rygraden i vores globale økonomi og det banende hjerte for innovation og muligheder i samfund rundt om i verden. Vi lancerer dette program for at hjælpe ejere af små virksomheder med at skrive det næste kapitel om kreativitet og velstand i App Store og til at opbygge den slags kvalitetsapps, som vores kunder elsker. App Store har været en motor af økonomisk vækst som ingen anden, hvilket skabte millioner af nye job og en vej til iværksætteri tilgængelig for alle med en god idé. Vores nye program bærer den fremgang - hjælper udviklere med at finansiere deres små virksomheder, tage risici på nye ideer, udvide deres teams og fortsætte med at skabe apps, der beriger folks liv. ”

Ud over den åbenlyst åbenlyse PR-tale blev disse ændringer sandsynligvis foretaget for at imødegå den voksende offentlige og politiske opfattelse omkring flere igangværende antitrust-retssager. Som Riley fra Boondocks udtrykte det, giver de ikke tilbage. Det er bare omkostningerne ved at drive forretning.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kSztKjYNb7Y]

Dette bliver mere tydeligt, når du overvejer, hvordan Tim Sweeneys hele messaging har været, hvordan han kæmper for mindre virksomheder, der direkte vil drage fordel af det nye program. Præcise detaljer udarbejdes efter sigende og afsløres i december. Apple News opsummerede programmet som følger.

-Eksisterende udviklere, der tjente op til 1 million dollars i 2020 for alle deres apps samt udviklere, der er nye i App Store, kan kvalificere sig til programmet og den reducerede provision.

-Hvis en deltagende udvikler overstiger tærsklen på 1 million dollars, gælder standardprovisionssatsen for resten af ​​året.

-Hvis en udviklers forretning falder under tærsklen på 1 million dollars i et kommende kalenderår, kan de rekvalificere til 15 procent provision året efter.

Tim Sweeney, administrerende direktør for Epic Games, virksomheden, der i øjeblikket er låst i en juridisk kamp med Apple, tog til Twitter for at tage æren for denne turnabout fra Apple. Dermed har han insinueret en sammenligning mellem sig selv og Martin Luther King Jr. og hævder, at hans handlinger ligner borgerrettighedsbevægelsen.

https://platform.twitter.com/widgets.js

En time senere, da han blev kaldt på absurditeten i hans påstand, gik Sweeney i stedet tilbage og sagde, at der kunne læres meget af borgerrettighedsbevægelsen om emnet.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Sweeney ser ikke ud til at værdsætte, at Jim Crow-lovene var et systemisk sæt af regeringshåndhævede regler, der erstattede tre borgerrettighedshandlinger. Selv hvis du var uenig med loven, ville du blive udsat for bøder og potentiel fængsel, hvis du ikke fulgte den. Det var et spørgsmål, som alle mødtes for at modsætte sig, fordi det var uundgåeligt og uretfærdigt.

Martin Luther King Jr ønskede en fremtid, hvor hans børn ville blive bedømt ud fra deres karakter, ikke hudfarve. Tim Sweeney ønsker en fremtid, hvor han ikke behøver at betale en skat på 30% for at eksistere inden for Apples økosystem.

Andre nyheder