Hvordan var artiklen?

1494637cookie-tjekTid til forandring
Nyheder
2020/10

Tid til forandring

Vi er glade for at meddele, at vi omlægger og omstrukturerer det hele Et vredt gamer-projekt. Den tidligere webmaster har besluttet at investere sin tid i andre satsninger og var gået over regeringen til et nyt team.

OneAngryGamer.net vil være ved vedligeholdelse indtil omkring Marts xnumx kan være i gang meget hurtigere - afhænger af investorer, hold øje med opdateringer! (Kommentarsektioner åbnes igen, så snart de er revideret og ryddet op)

Det nye ejerskab er ikke ansvarlig for noget af indholdet, der er lavet indtil den 01/01/2021. Hvis der er mennesker, der ønsker at redigere deres indhold eller har problemer med dette emne, tøv ikke med og kontakt os på: admin @ oneangrygamer (dot) net

Vi starter denne rejse med at give et websted et nyt look, en mere praktisk funktionalitet og en lille ændring af det politisk relaterede indhold. Vi vil primært fokusere på artikler af høj kvalitet om dine yndlingsemner: spil, snyderi, rabatter, teknologi nyheder og så videre.

Servicevilkårene vil blive revideret og opdateret i henhold til Googles AdSense-politikker, som kan findes her: https://support.google.com/adsense/answer/9335564. Håber du forstår, hvorfor denne ændring var obligatorisk for at sikre OAGs overlevelse

Vi håber, at du bliver hos os på dette store skridt for OAGamer samfund og snak med dig snart!

Vi leder også efter lidenskabelige, hårdtarbejdende forfattere til at slutte sig til vores nye team!

Potentielle investorer kan kontakte os på: admin @ oneangrygamer (dot) net for forretning forhører også.

Andre nyheder