Hvordan var artiklen?

1494125cookie-tjekSelvmordsgruppe: Dræb Justice League Race-swaps Deadshot og gør ham sort
Medier
2020/08

Selvmordsgruppe: Dræb Justice League Race-swaps Deadshot og gør ham sort

Rocksteady Studios besluttede at race-swap Deadshot i det kommende Selvmordstruppe: Dræb Justice League spil, som for nylig blev annonceret til en udgivelse i 2022 på pc, PS5 og Xbox Series X.

De gjorde race-swap ret klar i den fire minutters debut trailer, som du kan se nedenfor.

Som du kan se, er Deadshot nu helt klart en sort mand i modsætning til at være hvid. Han blev normalt afbildet som hvid i de fleste animerede og videospil-inkarnationer af karakteren, selv i Rocksteadys egne spil, men her besluttede de sig for å blatant race-bytte ham og gøre en allerede hvid karakter sort.

De fleste Centrists ™ vil lyve og sige, at Deadshot altid var sort, men IGN bekræftede, at Rocksteadys titel er indstillet inden for Batman: Arkham univers, som allerede var etableret i to spil og en animeret film, at Deadshot var hvid. IGN skrev ...

Rocksteady Studios 'Sefton Hill, der talte under DC FanDome, bekræftede, at Suicide Squad er en "fortsættelse af Arkhamverse", der begyndte i Batman: Arkham Asylum og kom til sin tilsyneladende ende i Batman: Arkham Knight. Hill forklarede, at Suicide Squad er en del af denne verden og faktisk vil lade spillerne se fortsættelsen af ​​plottråde og karakterer, der først blev introduceret i disse Arkham-spil.

'Dette er en fortsættelse af Arkhamverse, så en masse af de tråde og historielinjer, du vil se, kommer til at udføres i dette spil,' sagde Hill.

”Dette betyder også, at Suicide Squad ikke vil være i det samme univers som WB Games Montreals kommende Gotham Knights, der fokuserer på den udvidede Bat-familie af helte i en ny kontinuitet.

Du kan se nedenstående billeder som yderligere bevis fra Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins og Selvmordspad: angreb på Arkham.

060zfFD

pfDygFk

Selv Deadshot wikisiden for Batman: Arkham spil anerkendte, at Deadshot er blevet udvekslet med race, mørkere hans hudfarve og ændret hans personlighed til en, der støder op til en fælles bøffer i stedet for en prestigefyldt mærke.

TWi98vg

På dette tidspunkt er Deadshot bare død.

De besluttede at dræbe hans karakter for at pander til BLM-mængden, der ønsker at forsvinde politiet ”og optøjer over hele Amerika. Selvom dette teknisk set startede med David Ayers originale casting af Will Smith som en race-byttet Deadshot i hans 2016 Selvmord Squad udflugt. Nogle mennesker tilgivede, fordi de hævdede, at det var i et andet univers, praktisk talt tvunget ind i Snyderverse.

I dette tilfælde er det imidlertid en åbenlyst og diskriminerende handling på vegne af Rocksteady i betragtning af at Deadshot altid var hvid i Arkhamverse, og alligevel besluttede de at race-bytte ham for at pander til intellektuelle dødsslag.

(Tak for nyheds tip WittyUserName)

Andre medier