Hvordan var artiklen?

1494101cookie-tjekLad ham gå Trailer Har Kevin Costner i en spændt amerikansk spændingstriller
Medier
2020/08

Lad ham gå Trailer Har Kevin Costner i en spændt amerikansk spændingstriller

Fokusbilleder 'kommende flick, Lad ham gå, baseret på 2013-spændingsromanen fra forfatter Larry Watson, kunne stjernerne Kevin Costner og Diane Lane i en ende med at blive en af ​​de bedste film, der kom ud i 2020.

Filmadaptionen blev skrevet og instrueret af Thomas Bezucha, og den første trailer til filmen er næsten tre minutter lang uden faktisk at opgive hele plottet.

Det centrerer omkring to bedsteforældre, spillet af Costner og Lane, og forsøger at hente deres barnebarn fra deres svigerdatter og hendes nye beau. Costner er tilbageholdende med at blive involveret, men Lane anerkender, at deres barnebarn stadig er en del af deres familie, på trods af at deres egen søn er død. Dette fører parret ind i temmelig farligt territorium, når de forsøger at konfrontere familien til deres svigerdors voldelige nye mand.

Du kan tjekke traileren nedenfor høflighed af Film Trailers Kilde.

Af en eller anden grund er periodestykke-thrillere en sjældenhed i film. Jeg kan ikke nøjagtigt sige, hvorfor det er, men jeg antager, at det skyldes budgetmæssige årsager. Men så har Hollywood igen ikke noget problem med at kaste 100 millioner dollars på katastrofale katastrofeflik, så det er måske bare den typiske indre cirkel af producentbaseret kreativ konkurs, der tilbageholder denne slags film snarere end noget andet?

Uanset, Lad ham gå ligner et stramt, jordet spændings-thriller sæt i en periode, der sjældent vender tilbage til i dagens film; et vestligt sæt fra det 20. århundrede under spiringen af ​​nutiden.

Det, der får filmen til at se så godt ud, er, at der er denne uforudsigelige følelse af det langsomt brændende setup, som traileren skildrer, hvilket giver seerne den uudslettelige tilstedeværelse af en forudgående og potentielt voldelig konklusion.

Bedst af alt, der er ingen mangfoldighed ansætter til stede i traileren. Dette ligner en sand og gennem klassisk amerikansk film. Disse er ganske sjældne i disse dage.

Hold bestemt øje med Lad ham gå når det frigives i november.

Andre medier