Hvordan var artiklen?

1492980cookie-tjekHalo: Uendelig nødvendigt at blive forsinket på grund af kvalitet og teamsundhed, som Per Phil Spencer
Nyheder
2020/08

Halo: Uendelig nødvendigt at blive forsinket på grund af kvalitet og teamsundhed, som Per Phil Spencer

Det er næsten en måned siden Microsoft og 343 Industries afslørede Halo: Uendelig berygtet kampagnetrailer. Og på trods af den mængde tid, der er gået, er samtalen rundt Halo: Uendelig kvalitet er stadig et varmt emne i dag. Og genopstandelse af dette emne er Phil Spencer, idet han føler, at den kommende næste-gen første-person-skydespil er nødvendigt at blive forsinket.

Selvom mange mennesker føler, at de er blevet svigtet af meddelelsen om Halo: Uendelig forsinkelse, mener Mr. Spencer, at det er til det bedste, siden spillet før ville mangle "kvalitet" og påvirke dev holdets sundhed til det "værre."

Ovenstående information kommer fra webstedet stevivor.com, som tog sig tid til at skrive det interview, som Spencer tog med Gary Whitta på Animal Talking Twitch-showet.

Med det sagt, nedenfor ligger Spencers svar på Halo: Uendelig bliver forsinket til 2021, og hvad Microsoft og 343 Industries håber at opnå næste år:

”Lad mig bare starte med at genkende fansen og det faktum, at dette er en bummer. Det er skuffende for folk, det er skuffende for os. Vi glædede os til tilpasningen af ​​Halo Infinite og Xbox Series X.

I sidste ende er jeg nødt til at tage den rigtige beslutning. Styrken i Halo-franchisen - holdets sundhed og evne ... sporer ting hen imod kvaliteten, hvor du vil have spillet?

Det føltes bare ikke for os alle som den Halo-udgivelse, som vi ønsker.

Jeg vil undskylde fansen, for jeg kan aldrig lide at oprette forventninger og derefter ikke slå dem, men jeg tror også, at vi tager den rigtige beslutning på lang sigt for både Xbox og Halo og vores kunder. ”

Tiden vil helt sikkert vise, hvordan den forsinkede udgave af Halo: Uendelig vil panorere ved lanceringen, men lige nu er Spencer mere bekymret for kvaliteten af ​​spillet, mens han prøver at undgå ”usunde” udviklingskræmmer.

Endelig debuterer den kommende næste-gen-konsol bedst kendt som Xbox Series X i november, mens Halo: Uendelig forventes frigivet på tværs af pc, Xbox One og Xbox Series X engang i 2021.

Andre nyheder