Hvordan var artiklen?

1494060cookie-tjekGotham Knights-gameplay-video modtager tilbageslag over stamming og RPG-mekanik
Medier
2020/08

Gotham Knights-gameplay-video modtager tilbageslag over stamming og RPG-mekanik

Warner Bros. Interactive Entertainment og Warner Bros. Games Montreal afslørede for nylig det kommende superheltespil Gotham Knights. Det nye spil ser ud til at blive frigivet på tværs af pc- og hjemmekonsoller, og det ser ud til at være en dårlig start med gamere og fans på grund af den officielle premiere gameplay trailer, der kan prale af dårlig optimering og RPG-mekanik.

Jeg er ikke sikker på, hvordan vildt trailere kan lide Halo: Uendelig og Gotham Knights har fået greenlight af højere ups, når begge videoer tydeligvis mangler, når det kommer til præsentation, men jeg tager af.

Inden du springer ind i de mange problemer, der findes i gameplay-traileren, kan du tjekke verdenspremierevideoen med detaljer om, hvad Batgirl, Nightwing, RedHood og Robin skal gøre for at beskytte Gotham City:

”Batman er død. Det er nu op til Batman-familien - Batgirl, Nightwing, RedHood og Robin - for at beskytte Gotham City, bringe håb til sine borgere, disciplinere over for dens politiet og frygt for sine kriminelle. Du skal udvikle dig til den nye mørke ridder og redde Gotham fra kaos. ”

Pr. Følgende video vil spillet have et niveaussystem, der ser fjender, der handler forskelligt på lavere og højere niveauer. Med andre ord kan tilfældige bøller udgøre en mere trussel, hvis du ikke planlægger "ordentligt."

Spillet har også en masse præstationsproblemer. Jeg er ikke sikker på, om Mr. Freeze is får spillet til at "fryse-up", men på en seriøs note, næste gen-spil klapper alt for meget til, at dette kan være en verdenspremiere trailer.

Når det er sagt, kan du tjekke den trailer, der har gamere og fans nedstemt og udtrykke deres skuffelse i YouTube-kommentarsektionen lige her:

”Få et glimt af den åbne verden Gotham City, hvor Batgirl og Robin går sammen om at påtage sig Mr. Freeze i et af flere Villain-møder, der findes i byen. De bruger en række evner, våben og unikke kampbevægelser for at neutralisere deres fjender. ”

Endelig Gotham Knights frigives engang i 2021 på tværs af pc, PS4, Xbox One, PS5 og Xbox Series X.

Andre medier