Hvordan var artiklen?

1493950cookie-tjekBlack Myth: Wukong, Vindictus-Style Next-Gen Hack-and-Slash blev annonceret
Medier
2020/08

Black Myth: Wukong, Vindictus-Style Next-Gen Hack-and-Slash blev annonceret

Kinesisk tøj Game Science Studios meddelte, at de arbejder på et næste generations hack-and-slash-actionspil til pc og muligvis hjemmekonsoller kaldet Sort myte: Wukong. Det er sandsynligvis det eneste AAA-udseende spil, der er blevet annonceret i nyere tid, hvilket er trist i betragtning af at vestlige er blevet så oversvømmet af mangfoldighedsudlejere, at ingen af ​​dem kan fremstille et spil, der ser bedre ud end en sen PS3, hvis deres liv var afhængig af det.

Sort myte: Wukonger imidlertid en mørk optagelse af den klassiske kinesiske folklore Rejse til vesten, med hovedrollen i Monkey King. Kun denne gang er der to Monkey Kings, og historien drejer sig om historierne om den rigtige konge, der vender mod den falske konge. Det interessante ved det er, at spillerne ikke ved, om de spiller den rigtige konge eller den falske konge. Den 13 minutters gameplay-forhåndsvisning gør et fint stykke arbejde med at lægge den grundlæggende gameplay-mekanik og -funktioner frem, mens den viser en vis brugerkontrol på højt niveau. Du kan tjekke videoen nedenfor med tilladelse fra IGN.

Det er tydeligt, at ingen fra IGN eller noget vestligt spilmedieudtag spiller spillet, da den, der kontrollerer Wukong, bruger nogle reflekser og hardcore-tællere på næste niveau.

Du kan tydeligt se, at en rigtig spiller er i kontrol over Wukong og spiller med det udtrykkelige formål at fremvise, hvor teknisk og flydende kampsystemet er.

Faktisk er kamp meget lig Vindictus, den meget undervurderede devCat-udflugt fra tilbage i 2010.

Spillet blev på nogle måder overset af den mere populære, men mindre funktionsrige PS3 eksklusiv fra FromSoftware kaldet Demons sjæle, der senere morfaterede ind i Mørke sjæle serien sammen med spinoff blodbårne.

Vindictusderimod fremhævede lignende bosskampe som Soulsborne-spil - store, ruvende væsener med ukuelig styrke og andre verdslige evner, som du bliver nødt til at dygtigt undvige og imødegå.

Hvad lavede Vindictus bedre er, at du kan manipulere miljøet og fysikbaseret affald for at beskadige, udjævne, nedpinde eller hindre bevægelse af chefer, hvilket ikke er noget, du har lov til at gøre i mange andre spil.

Dog meget Sort myte: Wukong, uden for boss-kampene, var du nødt til at påtage dig flere fjender i hurtig tempo hack-and-slash-kamp igennem Vindictus' instancerede niveauer. Sort myte: Wukong tager dette et skridt videre ved at fjerne de forekomster og øge antallet af fjender på skærmen. Du kan tydeligt se, at der er næsten tusindhær Dynasty Warriors føle sig til nogle scenarier, hvor fjender vil mængde omkring dig, og i stedet for at fokusere på at blokere og modvirke, er du nødt til at stole på at feje fjenden og holde dem på afstand, så de ikke svermer dig fra alle sider.

Black Myth Wukong - skærmbillede4

Bekæmp til side, Sort myte: Wukong ser smuk ud. Mo-cap-arbejdet er især bemærkelsesværdigt i betragtning af, hvor glatte karaktererne bevæger sig, og hvor ekspressive de er i meget små detaljer, det er noget, du ikke ser ofte i de seneste vestlige spil, da de fleste mangfoldighedsansatte ikke har nogen anelse om, hvordan man animerer naturtro tegn, som tydeligt med Mass Effect: Andromeda.

Sort myte: Wukong er dog en lang vej ud fra frigivelse. Game Science ansætter i øjeblikket for at udfylde studiet og målrette pc'en til udgivelse. Bliv ikke overrasket, hvis Tencent svinger ind for at finansiere det hele, og det ender som en tidsbestemt eksklusiv i Epic Games Store.

Alligevel, for mere information om Sort myte: WukongSørg for at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier