Hvordan var artiklen?

1490301cookie-tjekTiny Racer, sunde racerspil går mod Nintendo-switch 31. juli
Medier
2020/07

Tiny Racer, sunde racerspil går mod Nintendo-switch 31. juli

Sund spil er en sjældenhed i disse dage. Jeg ved, det virker som en dristig ting at sige, men det er sandt. At finde et spil, du kan spille med hele familien, er faktisk sjældent. Du kan dog finde nogle indie-perler en gang imellem, der forbliver tro mod spil og fokuserer udelukkende på gameplayet og funktionerne. IceTorch Interactive's Lille Racer ser ud til at være et af disse spil.

Den prisfastsatte racer koster kun $ 7.99 for dem, der forud køber titlen, men ellers vil du være i stand til at hente en kopi, der starter den 31. juli for kun $ 9.99 fra over på Nintendo eShop.

Lille Racer har 15 forskellige spor, otte forskellige køretøjer, tre vanskelighedsindstillinger og tre spiltilstande. Du kan se, hvordan gameplayet er med traileren nedenfor.

Gameplayet ligner meget det gamle Hot Wheels spil, men med et større fokus på sporudfordringer og manøvrerbarhed.

For eksempel skal du undgå at falde ned fra siderne af en rampe uden skinner eller ordentligt klare at bunny hop på tværs af genstande i en vask uden at falde.

Det er ikke det mest imponerende eller udfordrende racerspil, men det ser ud som simpelt sjovt, og det lokale to-spillers split-screen-spil tilføjer bestemt nogle ekstra lag til replaybarhed til bordet. Jeg ville ønske, at det havde noget lidt mere originalt i sin kerne, som Rumbånd, men jeg antager, at du ikke kan vinde dem alle.

Forhåbentlig er billedfrekvensen bedre i spillet end hvordan den ser ud i traileren. Det minder mig om Super legetøjsbiler, men jeg følte, at spillets største ulempe ikke var optimeret ordentligt til Nintendo Switch og havde mange resterende fysiske problemer til stede fra Unity-motoren.

Anyway, Lille Racer forventes at falde den 31. juli 2020 for Nintendo Switch.

Andre medier